Kdosi na CzechComputer foru píše:Výměnil jsem zdroj a samozřejmě řešil problém s LCD. Nakonec jsem přišel na následující řešení. Dal jsem pryč konektor který vede od LCD, spojil červený a fialový kabel a připojil na 5,25 zdrojovej kabel(třeba pro HDD). Musí se to zapojit k červenýmu kabelu kde je 5V. Černej se připojí k černýmu který je vedle červenýho a je to pohoda. Jediná chyba na kráse je že když se vypne comp tak to nefunguje, ale to si myslim že neni zas taková škoda na kráse když novej zdroj neni skoro vůbec slyšet
...takze vymena zdroje je mozna, ale chce to kapku koumat
Kdosi na CzechComputer foru píše:Výměnil jsem zdroj a samozřejmě řešil problém s LCD. Nakonec jsem přišel na následující řešení. Dal jsem pryč konektor který vede od LCD, spojil červený a fialový kabel a připojil na 5,25 zdrojovej kabel(třeba pro HDD). Musí se to zapojit k červenýmu kabelu kde je 5V. Černej se připojí k černýmu který je vedle červenýho a je to pohoda. Jediná chyba na kráse je že když se vypne comp tak to nefunguje, ale to si myslim že neni zas taková škoda na kráse když novej zdroj neni skoro vůbec slyšet
...takze vymena zdroje je mozna, ale chce to kapku koumat
tak to jegut..mam totiz EC 350W PFC s 12Fanem coz si myslim ze je lepsi....
ale ted nevim jestli je zrovna tahle bedny vhodna na mod..jak k ni budou treba vypadat mrizky paleny laserem?Je spis takova elegantni..a co dalsi upravy?
Urcote chci case cernou jelikoz mam blbe zkusenosti se strikanim
Já jí mam obědnanou protože se mi líbý a myslim že zdroj bude v pohodě a display taky.Doufam že si bude pamatovat nastavení při vypnutí.Jinak my docela štve že se nedává prosklenej bok ke kejsu, ale nutnost dokoupit (časem).Jinak vzhled vs. cena a vlastnosti si myslim supr
OverKill píše:mel sem ji uz v ruce a ty predni plasty stojej za hovno meky jak prdel nedoporucuju!!
rek bych ze sis ji spis splet s EC variantou tehle case... Ta od logicu je bezproblemova, je to i videt, ty plechy co pouziva EC sou strasne tenky a navic sou leskly v tyhle od logicu sou mnohem lepsi
predni plast je v pohode...ale ty plechy me pridou slaby....ale to je fuk...skrin nerezonuje coz je hlavni.....jinak se me velmi libi a upravy na ni sou mozne....cili i Q3 je vhodna na mod
OverKill píše:mel sem ji uz v ruce a ty predni plasty stojej za hovno meky jak prdel nedoporucuju!!
rek bych ze sis ji spis splet s EC variantou tehle case... Ta od logicu je bezproblemova, je to i videt, ty plechy co pouziva EC sou strasne tenky a navic sou leskly v tyhle od logicu sou mnohem lepsi
Kdyby ses kouknul o par stranek zpet tak zjistis ze ukazoval EC
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB OverKill's Casemod 1.0