Jak zálohovat hru s ochranou na dvd?

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
jupík
Začátečník
Začátečník

Jak zálohovat hru s ochranou na dvd?

Příspěvek od jupík »

Zdravím koupil jsem si grafickou kartu (gf 6600gt od leadteku) jsou tam dvě hry(princ of persia a spilnter cell)ten splinter cell je na dvd a clone xxl mi hlásí že má ochranu safedisk v2 A-ray scanner ukazuje safedisk 3.20.Clone cd ani alcohol 120% to nechcou funkčně zkopčit a nedají ani možnost nějakého nastavení třeba jako u cd.Čím by to mohlo jít zálohovat popřípadě návod odkaz(v cz)Mechanika lg4040b.Dík za rady
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Clone XXL v tomhle případě kecá, :) , je tam SafeDisk 3.20 a na jednom z těch CD od Prince taky. Zkopírovat to samozřejmě jde (taky jsem je dostal ke svý grafice), dělal jsem to buď v Alcoholu 120%, nebo CLoneCD, ale ono taky dost záleží na mechanice. Můj Pioneer DVR-108 to zvládnul. :D
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Takže pokud to nepodporuje mechanika tak smůla?Žádnej soft nepomůže?Náhodou která mechanika je tak na takový věci(ochrany)nejlepší asi nevíš co moc se mi nechce na CDRku prolízat všehny recenze :-D .Jinak se rozhoduji o koupi nové mechaniky a uvažuji buď Lg4163 nebo LiteOn SOHW-1633S nebo nec3520a Ty jako znalec věci kterou?
Naposledy upravil(a) jupík dne stř 12. led 2005, 01:05, celkem upraveno 2 x.
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tak jsem se trochu díval na ty mechaniky a ta tvoje to podle cdrka neumí? http://www.cdr.cz/a/11903/10 tak čím to je? :old9:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

No jo, co na to říct :lol: , tak si ještě přečti tohle. :oops:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=20957
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Ještě jeden podobný problém.koupil jsem časák computer s (dvd)je tam plná verze hry rally extreme nebo tak nějak A-RAY ani clone XXL neukazují že je chráněný ale když dám zkopírovat na hdd nebo udělám konkrétního adresářě image a pak vypálím tak to hodí hlášku:
CD KEY Error
Please insert the Rally Champions CD into your drive theme run the game again.Je to nějakou ochranou nebo je nějaká finta grabování dat z dvd na cd?Ten Tvůj pioneer jak je natom s ochranou SecuROM 5.03.06.0002?Předem dík
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

No, je tam asi pouze ochrana, která umí rozlišit zda vložené médium je lisované či pálené, proto ti žádný scanner nic nezjistí.

SecuROM 5.03.06.0002 jsem nezkoušel, nemám hru s touhle ochranou.
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

A dá se nějak dostat z toho dvd jen ta hra a pak to vypálit v alcoholu120%?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přijde na to. To bych musel vidět strukturu adresářů, občas to bývá dost pomíchaný s ostatním softwarem přímo v root disku a ani nevíš, co kopírovat. Jestli není DL, tak to zfoukni 1:1 a neřeš to, tak jako tak ji budeš muset dát na DVD médium.
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tudíž by nestačilo tu hru z dvd stáhnout do image souboru vypálit cd-rw a pak z toho cd-rw přes alcohol120% s položkou ignorovat typ media?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Teoreticky by to stačit mělo, co ti brání to vyzkoušet?
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

nebrání my nic já jen jestli s tím nemáš zkušenost.první pokus image a alcohol na cd nic .zkusím kopčit alcoholem na dvd a pak alcohol na cd uvidím dám vědět.JAk dostanu dva filmy na jedno dvd(v dvd formátu a udělat menu?Nevíš :D
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

jupík píše:JAk dostanu dva filmy na jedno dvd(v dvd formátu a udělat menu?Nevíš :D
Tak to snad nebudeme řešit v tomhle threadu ne! Navíc, když se tu porozhlídneš, určitě na něco narazíš. :roll:
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tak nic ani kopie dvd v alcoholu.tak už nevím.Na ten zbytek se podívám
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

ještě dotaz zvládl ten pioneer tu hru zkopírovat tak že jde instalovat a hrát bez cracku nebo i tak je nutný?
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

no já má jen jednu zkušenost a to když jem zkoušel kopii svoji orig. DVD FarCry, zkoušel jsem to v Alcoholu a na DVD to nenabízí žádný profil a kopie sice nainstalovat jde, ale spustit už ne
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

jupík píše:ještě dotaz zvládl ten pioneer tu hru zkopírovat tak že jde instalovat a hrát bez cracku nebo i tak je nutný?
Samozřejmě.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“