nieco na predvedenie vykonu reprakov

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nieco na predvedenie vykonu reprakov

Příspěvek od Tommi »

mam celkom slusne repraky I-TRIGUE 5600 a zvukovku CREATIVE AUDIGY 2 ZS a chcel by som neico co by poriadne odtestovalo priestorovy zvuk a nieco pekne mi predviedlo (nemyslim filmy) nepoznate niejaky taky soft???
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Pokud dobře vím, tak se mi k Audigy jedničce nainstaloval něco jako Goldmine ... a ukázalo to hafo efektů a místy jsem se u toho i bál :)
...předpokládám, že na CD k Audigy II bude něco podobného, jinak to můžeš samozřejmě otestovat ve hrách (BF:Vietnam má dobrý prostorák a většina novějších (HL2, D3, ...) )
Francie ... sladká Francie
Arcarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arcarius »

Zkus THX a DOLBY DIGITAL efekty -BASS,CMOS,TREBLE,atd.
To prozkouší vše. :)
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
Konqueror
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Konqueror »

alebo skus este Rightmark 3D Sound

http://audio.rightmark.org/products/rm3ds.shtml

je to celkom haluz a najma trochu uvidis co tie repraky dokazu. Da sa tam menit poloha zvuku, prostredia, atd.
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

Konqueror píše:alebo skus este Rightmark 3D Sound

http://audio.rightmark.org/products/rm3ds.shtml

je to celkom haluz a najma trochu uvidis co tie repraky dokazu. Da sa tam menit poloha zvuku, prostredia, atd.
no ano presne toto som chcel dakujem
kay
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kay »

sovicka2001 píše:Pokud dobře vím, tak se mi k Audigy jedničce nainstaloval něco jako Goldmine ... a ukázalo to hafo efektů a místy jsem se u toho i bál :)
...předpokládám, že na CD k Audigy II bude něco podobného, jinak to můžeš samozřejmě otestovat ve hrách (BF:Vietnam má dobrý prostorák a většina novějších (HL2, D3, ...) )
kde sezenu ten goldmine? Mam audigi 2 a nemuzu je nejak nikde na cdlu najit :( Nemohl by mi to nekdo poslat, nebo povedet, nejakaj odkaz? dik moooc
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“