notebook

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Pavouk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

notebook

Příspěvek od Pavouk »

zdar, scháním notebook pro sestřenku, myslíte že bude tenhle dobrej? potřebuje to jenom na psani a obcas na zkouknuti nejakyho filmku... ( jediny co sem nikde nevycet jeslti to tv out... ). Dík

http://www.ab-com.cz/default.asp?mtc=0& ... stiid=4600
Intel E8400, 4GB RAM, GTX260, 120GBSSD+ 2x640 GB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

za ty prachy neni moc co vybirat...

osobne kdybych kupoval notas, tak bych pritlacil a koulil kostrukce perfektni a dost slusny:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30248
nebo
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29740

hm...? :) nouta nekupujes kazdy den...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Za ty prachy ho vem, sice je to notebook k ničemu, jenom fakt jako psací stroj, ale dejme tomu :roll:
2ICE: Nejsem moc velkej příznivec notebooků s širokoúhlým displayem, ale na druhou stranu když to chce na flmy, tak je to asi ideální
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

JanHavlicek píše:Za ty prachy ho vem, sice je to notebook k ničemu, jenom fakt jako psací stroj, ale dejme tomu :roll:
2ICE: Nejsem moc velkej příznivec notebooků s širokoúhlým displayem, ale na druhou stranu když to chce na flmy, tak je to asi ideální
ja zese celkem jo...

vcera jsem se rypal v ASUS Wxxxx (hlinikac) a ten sirokouhlej display je COOL :), akorat se na nej blbe shani pozadi...
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

ICE píše:
JanHavlicek píše:Za ty prachy ho vem, sice je to notebook k ničemu, jenom fakt jako psací stroj, ale dejme tomu :roll:
ja zese celkem jo...

vcera jsem se rypal v ASUS Wxxxx (hlinikac) a ten sirokouhlej display je COOL :), akorat se na nej blbe shani pozadi...

na co pozadí ? Každej neni jak malej : )))) Stačí wokeňáckej listopad a nebo můj oblíbenej pííís a je to : ))¨

Jinak k tomu noteboku, jako přenosnej psací stroj to bohatě stačí. Pokud je to holka co využije pc tak pro balík office a ty filmy tak si myslim že todle stačí. Kdyby si chtěla zahrát nějakou hru tak jí budeš muset ale asi pustit ke svému pc na tý integr grafice a ramce si toho moc nezahraje. Ale na hry si rikal ze to nechce .. takze si myslim ze za tu dvacku je to normál no. Ovšem kdybych už cpal prachy do noťase beru něco lepšího .... ovšem, jak kdo že .. : )
Pavouk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavouk »

no ja tenhle asi budu brat...kazdopadne mam dotaz...je tam verze bez winXP
ale s linuxem...stoji 21 575,- byl by nejakej velkej problem tam smaznout linux a nahodit tam winXP? ( ja jen jestli v tom predinstalovanym notebooku jsou nejaky aplikace atd. ktery by se tam treba nedaly dohrat... ) a jestli se tim zasahem nejak neovlivni zaruka ? ( no asi by nemela ,ale... )
Intel E8400, 4GB RAM, GTX260, 120GBSSD+ 2x640 GB
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Pavouk píše:no ja tenhle asi budu brat...kazdopadne mam dotaz...je tam verze bez winXP
ale s linuxem...stoji 21 575,- byl by nejakej velkej problem tam smaznout linux a nahodit tam winXP? ( ja jen jestli v tom predinstalovanym notebooku jsou nejaky aplikace atd. ktery by se tam treba nedaly dohrat... ) a jestli se tim zasahem nejak neovlivni zaruka ? ( no asi by nemela ,ale... )
To by sice šlo, ale nechal bych tam asi ty XP, nikdy jsem notebook bez OS novej neviděl, tak nevím, jestli tam u něj budou v tomto případě ovladače pro Windowsy. Ty by se pak asi blbě sháněly
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

JanHavlicek píše:
Pavouk píše:no ja tenhle asi budu brat...kazdopadne mam dotaz...je tam verze bez winXP
To by sice šlo, ale nechal bych tam asi ty XP, nikdy jsem notebook bez OS novej neviděl, tak nevím, jestli tam u něj budou v tomto případě ovladače pro Windowsy. Ty by se pak asi blbě sháněly
ovladace tam nebudou, ale neni problem je stahnout z netu, ne? :)
Rews
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rews »

Já bych za to tenhle notebook ty peníze nedal,A ohledně toho OS-myslím že ber ten s Linuxem a máš to bez problémů( lynuxi jsou mi daleko sympatičtější než windowsi,ale na lynuxech není takovej výběr jako na windowsi).
Konešně jsme se dočkali 64 bitových procesorů...(a taky super grafáren od nVidie a ATIny)
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

ICE píše:
JanHavlicek píše: To by sice šlo, ale nechal bych tam asi ty XP, nikdy jsem notebook bez OS novej neviděl, tak nevím, jestli tam u něj budou v tomto případě ovladače pro Windowsy. Ty by se pak asi blbě sháněly
ovladace tam nebudou, ale neni problem je stahnout z netu, ne? :)
No o tom bych docela slusne polemoizival, zvlast v pripade Aceru. Ja jsem mel svoji 1362 s XP Home a chtel jsem tam dat Profi. Samozrejme to bylo bez ovladacu. Na strankach Aceru sice je odkaz na drivery, zel muj model se tam nevyskytoval :( Az po notne chvili hledani se mi podarilo najit ty ovladace na strankach americkyho Aceru. V tomhle smeru jsou u Aceru pekny parchanti... :(

Jinak pokud neco takhle levnyho, tak byl ted kolem 22K s DPH notas od HP. Myslim ze to byla nx9020, ale presny oznaceni si ted nevzpomenu...
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“