Chladice Aerocool

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Chladice Aerocool

Příspěvek od Marian »

A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No mě to moc jako tuning nepřipadá...spíš jako hodně neprakticky udělanej chladič...a nevím, kam by se jako taková 80 hodila...možná tak dozadu na case (kam bych si to nedal) a nebo na CPU (tam taky ne...) Podle mě to je dělaný pro americký rádoby moddery, který si myslej, jak s tím budou originální...

Pro mě :blee:
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

mi se tada vůbec ty větráky nelíbí

jak naznačil Stoobi :blee:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

davam prednost jednoduchym tvarum, tohle je fakt preplacany
taky se musim pridat :blee: :lol:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Spis mi napiste z jakeho materialu je delaji jestli je to kov tak je to dobre ale jestli plast tak je to na ...:jaw: Mi se nahodou celkem libi vzhledem k tomu ze mam v tomhle stylu svoji case!!!
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No nevím z čeho to je, ale tipoval bych to na plast..pochybuju, že by v takový ceně dělali kovový fany. Pokud se ti to hodí ke case, tak proč ne, ale jde o to, jak budou hlučný a jak účinný. Mě teda moc nezaujali...
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Ta hlucnost by podle jejich popisu nemusela byt spatna, ale mas pravdu v tom že kdyby byly z plastu tak je to na py..l. Fakt je ten že ta cena by odpovidala spise plastu!!!
f3Rd@
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od f3Rd@ »

Uplne jasne to je plast - nevim co tu resite. Me se taky moc nelibi, ale kazej ma svuj vkus..
CPU: AMD AMD FX-8350, Deska: ASRock Fatal1ty 990FX Professional , RAM Corsair 16GB KIT DDR3, grafika: Sapphire 290 Trix, Zdroj: Zdroj Seasonic 1kW
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“