sit a hp1320n a mizejici ip
Moderátor: Don
- lada
- Začátečník

-
sit a hp1320n a mizejici ip
potreboval bych moc poradit mame ve firme tiskarnu hp1320n zapojenou do site s pridelovanim adres pres dhcp tiskarna ma svou adresu funguje ale pouze do doby nez na ni poslu velky pdf soubor potom ji chybi pamet a prepise si daty i ip dresu a prestane tisknout po zapnuti a vypnuti ji zase dostane pridelenou a funguje ale zbytek textu nedotiskne.nevyte nekdo jak ji nastavit na tvrdo popripade neco co by pomohlo_????vetsi pamet to uz me taky napadlo ale co programove.predem dik.
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak pokud má integrovaný printserver, tak musí mít i svoje web rozhraní. Tam jsi to nenašel?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1320n mám doma (mimochodem, je výborná !!!).
Je fakt, že printserver a elektronika tiskárny je jeden kompaktní celek, ale na druhou stranu mi přijde velice nepravděpodobné, že by nedostatek RAM způsoboval výpadky printserveru... Zkoušels pevně nastavenou IP adresu ?
Jak velký je to PDFko ?
Je fakt, že printserver a elektronika tiskárny je jeden kompaktní celek, ale na druhou stranu mi přijde velice nepravděpodobné, že by nedostatek RAM způsoboval výpadky printserveru... Zkoušels pevně nastavenou IP adresu ?
Jak velký je to PDFko ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- lada
- Začátečník

-
jasne ze skousel je opravdu vyborna ip adresu nastavim napevno ale udela me to znova to pdf je jakejkoliv zakonik cokoli cokoli vetsi nez 40mb ja vim ze je to moc velky ale i tak...
a jeste jeden problem na pocitaci kde bezej xp a ostatni se pres nej pripojuji na net /2 krat sitovka/nejsem schopen tuto tiskarnu roschodit respektyve vytisku skusebni stranku dam restart a uz netisknu i print server mi rika nespecifikovana chyba.....jako kdyz by tam byla zapla brana ale neni nemate tuchu co to muze byt...
a jeste jeden problem na pocitaci kde bezej xp a ostatni se pres nej pripojuji na net /2 krat sitovka/nejsem schopen tuto tiskarnu roschodit respektyve vytisku skusebni stranku dam restart a uz netisknu i print server mi rika nespecifikovana chyba.....jako kdyz by tam byla zapla brana ale neni nemate tuchu co to muze byt...