Barvy na TV u GF4 MX440

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
emde
Nováček
Nováček

Barvy na TV u GF4 MX440

Příspěvek od emde »

Cau, mam Gforce mx440 128Mb, chtel jsem to propojit s TV, ale nemuzu na TV rozjet barvy, jede mi to jenom c/b. Vyzkousel jsem vsechny normy, ale bohuzel. TV je thomson scenium. Nevite nekdo , co s tim? Diky
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Barvy na TV

Příspěvek od bigbalu »

emde píše:Cau, mam Gforce mx440 128Mb, chtel jsem to propojit s TV, ale nemuzu na TV rozjet barvy, jede mi to jenom c/b. Vyzkousel jsem vsechny normy, ale bohuzel. TV je thomson scenium. Nevite nekdo , co s tim? Diky
a jak máš dlouhý kabel toho propojení TV-OUT k TV?

já mám vyzkoušeno, že pokud je delší než 2m, tak jsem měl téměř vždy ČB obraz. Občas se objevily vyjímky, ale pokud můžeš, tak ten kabel dej co nejkratší :wink:

vyzkoušej a pak dej vědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

LOL... ja ma 10m kabel a jede to barevne a paradne (8500LE Hercul)... zkontroluj si normu PAL-D...
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

ICE píše:LOL... ja ma 10m kabel a jede to barevne a paradne (8500LE Hercul)... zkontroluj si normu PAL-D...
takto fakt nevím. Měl jsem kdysi FX5700 a tam to prostě nešlo, ať jsem dával normy jaké jsem chtěl, prostě pokud byl kabel na 3m, tak to bylo ČB, jen někdy problikly barvy. A pokud jsem měl kabel pod 3m, tak pohodička. To jsou zase moje zkušenosti.
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Něco podobného se řešilo tady, zkus se mrknout jestli něco nepomůže:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=4134
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Barvy na TV

Příspěvek od TomV »

bigbalu píše:a jak máš dlouhý kabel toho propojení TV-OUT k TV?

já mám vyzkoušeno, že pokud je delší než 2m, tak jsem měl téměř vždy ČB obraz. Občas se objevily vyjímky, ale pokud můžeš, tak ten kabel dej co nejkratší :wink:

vyzkoušej a pak dej vědět
Nevím sice, co ten problém způsobuje, ale délka kabelu 100% ne, to je blbost.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
emde
Nováček
Nováček

Příspěvek od emde »

Kabel mam presne 2m, faq jsem si prosel, TVtool vyzkousel, odpojil jsem i antenu, nainstaloval novy ovladace, ale porad to je cernobily........
marvel
Nováček
Nováček

Příspěvek od marvel »

dej si tam barevnou televizi
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

marvel píše:dej si tam barevnou televizi
škoda chlapečku, že nestojiš vedle mě tady, trochu bych se na tobě zahojil

škoda pánové, že nepokračujete tady
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=4134
v reinkarnovaném threadu, který je teď plný mého strádání, slz a potu protože prostě ten tv-out nemůžu rozjet, zároveň je tam vidět postup, co vše jsem/jsme zkoušeli
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“