usb
Moderátor: L4mka
- OnlinePetulo
- Nováček

-
usb
Ahojte ludia.
Chcel by som sa spítať či existuje neaká usb roydvojka alebo také nieč.Na zák. deske mám integrované 2USb porty a potreboval by som ešte 2 alebo try.Da sa to neako sravyť?
ďakujem
Chcel by som sa spítať či existuje neaká usb roydvojka alebo také nieč.Na zák. deske mám integrované 2USb porty a potreboval by som ešte 2 alebo try.Da sa to neako sravyť?
ďakujem
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OnlinePetulo
- Nováček

-
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kvůli kompatibilitě bych raději doporučil USB hub, s těmi řadiči jsou dost často problémy. A napiš sem ještě, jakou máš desku, možná na ní máš další dva porty (jak píše Scorp) a ani o nich nevíš
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych taky volil spíše USB hub, kámoš ho má a je to v pohodě (na něm má BTadapter, čtečku karet, kabel na foťak na na PDA - vše ok!) Před tím měl kartu do PCI se čtyřma USB a nějak se to hádalo s BT, teď je to už ok...
Ale divil bych se, že bys neměl USB na desce, pokud to teda není nějaká stará se socketem7 jako mám na routeru...
Ale divil bych se, že bys neměl USB na desce, pokud to teda není nějaká stará se socketem7 jako mám na routeru...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OnlinePetulo
- Nováček

-
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník