Užhavil jsem procesor !!!!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Wizardek
Začátečník
Začátečník

Užhavil jsem procesor !!!!!

Příspěvek od Wizardek »

Já debil jsem měl komp naležato a dal jsem na procak chladič, ale už jsem hi zapoměl zaklampnout za zobačky, takže na tom procaku ležel jen vlastní tíhou..
Mam desku MSI k7n2 delta2 platinum..

Najel obrazek pak se to seklo a u case citim dost divny smrad.....Okamžitě vuipínam počik ze zásuvky.....Procek to odnesl asi, protože potom už to nejelo..

Ptám jestli deska muže zustat v pořádku.

//Edit by Paja: presunuto ze sekce AMD...
Asus M2N32-Sli DX, AMD X2 4400 EE Brisbane @ max OC 3,1 GHz, A-Data Vitesta 800+ EE 2GB, Saphire x1950 GT @ 600/1600 , Hitachi 160 GB , Maxtor 250GB, Optika LG DVD-RW Sata + ukrutne chlazení
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

muze i nemusi, je otazkou jak velke teplo procesor vyvynul, ale pokud rikas ze na nem byl aspon chladic vlastni vahou tak bych daval celkem velky sance na preziti desky .
0118 999 881 999 119 7253
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Su na prociku viditelne obhoreniny? mozu a nemusia byt, mne sa takto podobnym sposobom malem upiekol XP 2000+ ale asi po dvoch hodinach to rozchodil a ide dodnes :?
Wizardek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wizardek »

Shoorty píše:Su na prociku viditelne obhoreniny? mozu a nemusia byt, mne sa takto podobnym sposobom malem upiekol XP 2000+ ale asi po dvoch hodinach to rozchodil a ide dodnes :?
Ne viditelne ohořeniny tam nejsou.
Stihl jsem to opravdu rychle vypnout.
Vzpadá uplně normálně akorat pasta co byla vespod chladiče tak v jednom mistečku byla trošku žlutější.
Jinak jsem žadné znamky spalnení nenašel ,,,,teda akorat děsný smrad.
Asus M2N32-Sli DX, AMD X2 4400 EE Brisbane @ max OC 3,1 GHz, A-Data Vitesta 800+ EE 2GB, Saphire x1950 GT @ 600/1600 , Hitachi 160 GB , Maxtor 250GB, Optika LG DVD-RW Sata + ukrutne chlazení
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Wizardek píše:
Shoorty píše:Su na prociku viditelne obhoreniny? mozu a nemusia byt, mne sa takto podobnym sposobom malem upiekol XP 2000+ ale asi po dvoch hodinach to rozchodil a ide dodnes :?
Ne viditelne ohořeniny tam nejsou.
Vzpadá uplně normálně akorat pasta co byla vespod chladiče tak v jednom mistečku byla trošku žlutější.
Procak vycisti od pasty, daj ho tam samozrejme s novou pastou, chladic nezabudnut, a mozno pojde! Samozrejme ak si to stihol naozaj rychlo vypnut! :wink:
Wizardek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wizardek »

Shoorty píše:
Wizardek píše: Ne viditelne ohořeniny tam nejsou.
Procak vycisti od pasty, daj ho tam samozrejme s novou pastou, chladic nezabudnut, a mozno pojde! Samozrejme ak si to stihol naozaj rychlo vypnut! :wink:
Ty volllllleeee ani nevíš jakou si mi vrátil chut do života...
Ale když k němu čuchnu ......rychna jak cip
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Ale co citis, zvysky pasty nebo plast na procaku? jen ho tam skus dar normalka, a uvidis ci nabehne, skus este dnes! :wink:
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

tomu sa hovori smola, skus vyskusat ten procesor a neboj sa :)
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Mě se stalo to same s Athlonem 1100Mhz Thunderbird, taky na něm nebyly viditelné ohořeniny, Prostě vypadal úplně normálně a už to nerozchodil a bihužel to odnesla i deska.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“