Jaký nej postup analogové video na DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Denis
Začátečník
Začátečník

Jaký nej postup analogové video na DVD

Příspěvek od Denis »

Poradíte mi nejlepší postup,jak dostat analogové video třeba z VHS na DVD médium?
Chtěl bych vědět,jaké máte vyzkoušené postupy aby byl záznam co nejlepší.
Mé malé zkušenosti se týkají VirtualDubu.Nevím,jestli video zachytit pouze do AVI(jaký použít kodek??) a poté s ním hned na DVD,nebo se to musí ještě převádět do MPEGu(nebo zda je to zbytečná ztráta kvality)?

Díky za všechny rady a taky prosím o omluvu ty,pro něž je tento dotaz primitivní.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký nej postup analogové video na DVD

Příspěvek od Dzin »

Denis píše:Poradíte mi nejlepší postup,jak dostat analogové video třeba z VHS na DVD médium?
Chtěl bych vědět,jaké máte vyzkoušené postupy aby byl záznam co nejlepší.
Mé malé zkušenosti se týkají VirtualDubu.Nevím,jestli video zachytit pouze do AVI(jaký použít kodek??) a poté s ním hned na DVD,nebo se to musí ještě převádět do MPEGu(nebo zda je to zbytečná ztráta kvality)?

Díky za všechny rady a taky prosím o omluvu ty,pro něž je tento dotaz primitivní.
Zkus hledat řeší se to tu furt dokola!
Potřebuješ TV kartu a pak je to pohoda. :)
Postupů je tu dost.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

TV kartu nemám.Mám GK s VIVO.
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Nevím jak u VIVO, ale s tunerem myslím stačí pouze nastavit INPUT SOURCE z Line - IN na S-VIDEO (CBVS nevím na co je) a pak už jen jde o to, jakej kodek použít, prostě je to v digitálu. Odtud už by měl být postup všude na internetu.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

Pokud máš kameru s digitálnímy a analogovými vstupy/výstupu respektive s analogovým vstupem a digitálním výstupem tak ti to ppůjde ještě líp. To takhle dělám a je to perfekt. :wink:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“