Ale z počítače B se dostanu do počítače A, funguje mi internet na obou.
Na obou systémech je Win XP Profi.
Nevíte, co s tím?
Dříve jsem měl na počítači B Win 2000, tam to jelo v pohodě. Nastavení u XP i u 2000 bylo stejné.
Moderátor: Don

Na obou je Win XP SP1 s aktualizací WindowsXP-KB828028.ManchesterUnited píše:jaký Service packy jsou daný na těch obou pc? stejný nebo u každýho jinej?

takže bysme mohli vyloučit problém s SP. jsou to čistý instalace win nebo už tam leží dýl?Mike.Ace píše:Na obou je Win XP SP1 s aktualizací WindowsXP-KB828028.ManchesterUnited píše:jaký Service packy jsou daný na těch obou pc? stejný nebo u každýho jinej?
Jo a na počítači A je nahranej MS .NET Frameworks 1.1, kvůli ATI Control Center.

Na počítači B je čistá instalace, na A je starší. Ale funkční. Nedavno jsem zapojoval k počítači A několik PC, když jsme byli na lance.ManchesterUnited píše:takže bysme mohli vyloučit problém s SP. jsou to čistý instalace win nebo už tam leží dýl?Mike.Ace píše: Na obou je Win XP SP1 s aktualizací WindowsXP-KB828028.
Jo a na počítači A je nahranej MS .NET Frameworks 1.1, kvůli ATI Control Center.

podle mě bude asi chyba na pc B, mě lsem podobný problém když sem hrál s kámošema o vánoce, on byl ke mě v poho připojenej, moh si pohlížet sdílené složky, ale já byl k němu připojenej jen omezeně, vyřešili sme to oba tim, že sme púřeinstalovali win, problém byl že sme oba měli SP2.. asi tam bylo něco špatně nastavený nebo zakázaný, ale my sme to nehledali..Mike.Ace píše:Na počítači B je čistá instalace, na A je starší. Ale funkční. Nedavno jsem zapojoval k počítači A několik PC, když jsme byli na lance.ManchesterUnited píše: takže bysme mohli vyloučit problém s SP. jsou to čistý instalace win nebo už tam leží dýl?

No to je sice hezký, ale co s tím? Když vypnu firewally nejede to, když je zapnu, nejede to (z A nedostanu do B, ale obráceně ano). Já už z toho magořimpavel.minarik píše:však to se na heslo nemá co ptát, ověřuje se podle účtu přihlášeného uživatele

Vytvořil jsem nové učty na obou PC, výsledek žádný, problém přetrvává :/pavel.minarik píše:no a nějaký nastavení v politkách uživatelských účtů a la ta chybová hláška?
nemá například ten uživatel, pomocí kterého se ověřuješ oproti PC B na PC B zablokovanej účet, prošlý heslo apod.?
zjednodušený sdílení jsi zkoušel?

potřebuju to na ATI Catalyst Control centerjohny128 píše:a to .net na nieco potrebujes?pracujes s tym?sak to vymaz ak si myslis...to jednoduche zdielanie si skusal???a co netbios?zapnuty?