Abit KW7

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
crom
Nováček
Nováček

Abit KW7

Příspěvek od crom »

caute

mam MB Abit - KW7, CPU AMD, pamet, hdd, grafarnu, proste vse co k pc patri. Problem je ten ze kdyz to dam dohromady tak to proste nejede. Jsem uz z toho zoufaly. Po zapnuti sviti power i hdd led, ale nevypnou se, pritom konektory z casu do MB jsou zapojeny dle schematu. Pritom kdyz vyndam vsechny komponenty tak to ani nepipa ze by mu neco chybelo. Nevite kde by moh bejt problem?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No počkej, napiš celou sestavu a taky jak je to s tím zapínáním a vypínáním. Dostaneš se do OS (Winy, Linux) ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
crom
Nováček
Nováček

bios

Příspěvek od crom »

nedostanu se ani do biosu. AMD 2000+, pamet kingstone 256 400 Mhz, ATI 9200 R, hdd 160 GB Barracuda - to je myslim ale nepodstatne.
Proste zapnu PC, roznou se ledky, zustanou svitit a to je vse, do hdd jde proud i do mechaniky ale monitor se nespusti.kdyz vsechno vyndam, tj. zustane jen CPU tak je to to same, ledky sviti, zadne pipnuti ze mu treba chybi grafika nebo neco jineho. Jinak tam neni zadny OS a HDD je jeste panna. Kdyz jsem delall kamosovi drive PC tak tam byl problem s draty od skrine, byly spatne popsany ale na to jsem prisel. Tady ani s ruznymi kombinacemi jsem se k nicemu nedostal
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Len tak pre skusku mozes skusit ini zdroj.... v poslednom case sa mi nieco podobne stalo uz zopar krat ( a to z uplne novim zrojom.... ) .....
PC normalne nastartovalo..., cierna obrazovka ani pipnutie.... :( .....
Inak este cler Cmos si zrejme vyskusal....?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

jenom dotaz,
kabel 12V si jna desku zapojil?teda jestli má ta deska konektor na 12V
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
crom
Nováček
Nováček

ano

Příspěvek od crom »

konektory jsou zapojeny vsechny, clear CMOS jsem taky zkousel, no mozna to bude tim zdrojem ale to nemam jak vyzkouset
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Zkus vyndat CPU ze socketu a zandej to zpátky, tohle se mi stalo u sestavy s Celerem a tohle pomohlo
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
crom
Nováček
Nováček

vyndat

Příspěvek od crom »

jasne pomohla ta ptakovina, vyndat CPU a znovu zasadit.Kua se mi to ale nechtelo zas cele vyndavat :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“