mam gembirdy a jsem maximalne spokojenej. slysel sem i geniusky, ale pri poslechu hudby se to neda srovnavat. ty N-techy sem neslysel, tak nemuzu soudit. ale asi vych svoje gembirdy nemenil! Sice maji sve vady, ale hudebne jsou super
trochu OT a hlavně lama otázka, dají se tyto repro zapojit do pc i do dvd přehrávače? a ne jen tyto repro, ale třeba i Genius SW-5.1HomeTheater a ostatní podobný repráky?
ManchesterUnited píše:trochu OT a hlavně lama otázka, dají se tyto repro zapojit do pc i do dvd přehrávače? a ne jen tyto repro, ale třeba i Genius SW-5.1HomeTheater a ostatní podobný repráky?
jeste sem to nezkousel, ale aji ty gembirdy by meli jit zapojit i k dvd
mezi N-tech a genius si můžeš dát rovnítko...s tím že N-Tech jsou hezčí a o polovinu menší než Genius při stejném výkonu a lepším zpracování..také hrají naprosto stejně .. vyzkoušeno..
s gembridge nemám zkušenosti....ale prejj jsou lepší také jsou dražší tak nevim neslyšel jsem je
Jo a slyšel jsem, že pro připojení Gembirdů do zvukárny je potřeba redukce ze dvou cinchů na jeden jack....je to pravda? (prej to k tomu není v originál balení)
Luks píše:To neni pravda,veskera potrebna kabelaz k tomu je
Já právě četl, že ke Gembirdům není kabel když máš zvukovku na jacky.
Tak to mě potěšilo
nevim jak je to u tech "novych", ale ja jsem u svych co sem kupoval asi pred pul rokem, mel jen kabliky na pripojeni bedynek cinch -cinch, takze sem musel kupovat redukci cinch - jack, ale zase tak velka investice to nebyla...
Hosi samozrejme som ku Gembirdom nic nemel teda zadny jack ale len cinche Tzn. ze z najvacsou pravdepodobnostou budes musiet dokupit redukce ale si vyrobit kable cinch jack co povazujem, za celkom jednoduche a zvladne to podla mna skoro kazdy aj s pistolovou pajkou
Ja som ich nemal z Alzasoftu ale som ich objednal u naseho obchodnika a povedal som mu, ze ich maju v BGS v Ba a tak su odtial. Streva maju SKORO rovnake maju o jeden IN menej co je nepodstatne a maju mensi chladic bud pouzili novsie obvody (menej topia) alebo na prvej verzii bol chladic predimenzovany tak ho skratili. Subik ma skor tesi ze nema dve diery co je asi po akustickej stranke asi nie moc v poriadku na tak "malu" bednu aby mal dve
Inak hra to doooost nahlas to musi snad skoro kazdemu stacit
NEW * CPU:C2D E4500@3Ghz 1.392V 273x11 delicka 3,4, MB:Gigabyte P35 DS4 rev.2.0, RAM:A-DATA 2x2GB 800Mhz@930Mhz Vitesta Extreme Edition, HD:2xWD 320GB AAKS, DVD:Samsung 203P, GPU: GeForce Gigabyte 8800GTS 512MB, LCD:24" HP LP2465, Case:Compucase 64A34, PSU:Enermax Liberty 400W, SB Live5.1, MS Intelli Mouse Explorer 2, HP920C + HP LJ6L, Scaner-Microtek3630
Jan píše:Hosi samozrejme som ku Gembirdom nic nemel teda zadny jack ale len cinche Tzn. ze z najvacsou pravdepodobnostou budes musiet dokupit redukce ale si vyrobit kable cinch jack co povazujem, za celkom jednoduche a zvladne to podla mna skoro kazdy aj s pistolovou pajkou
nevim, jestli se to pri dnesni cene redukci vyplati. stoji to jen o par korunek ( ne vic nez 5) nez kdyby sis to delal sam. ale je to kazdeho vec...