Bezdrátová klávesnice a myš pro hráče
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Bezdrátová klávesnice a myš pro hráče
Mám v umyslu si pořídit bezdrátovou klávesnici, možná i myš a protože hlavně hraju hry tak by mě zajímal názor hráčů, jestli tam není nějaké zpoždění nebo jiný problém o kterém nevím. Dík
//Sent - upraven název threadu
//Sent - upraven název threadu
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
- VictimCZ
- Začátečník

-
bezdrat mys - baterky ...je to o nervy dyz zacnou dochazet zrovna v predvecer sobotni parby a nabijecka neni po ruce. klavesnice byva ok..ale od lidi vim ze bezdrat mys dokaze obcas nasrat. zalezi na zpusobu napajeni.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jestli hraješ hry tak bych radši přemejšlel o myši s ocasem, bezdrátový jsou trochu pomalejší než s ocasem a nejvíc je to právě poznat ve hrách, hlavně v CS. ale jaksem čet nedávno příspěvek od Butche tak je mooooc spokojenej se svou MX1000 a zatim nic nezaznamenal.... ale to je trochu dražší hračka.... kolik do toho chceš dát?
EDIT: a co to dělá ve hrách?
EDIT: a co to dělá ve hrách?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš prachy, tak Logitech MX1000. Odezvu sem nezaznamenal (má to FastRF), dobře padne do ruky (alespoň mě), nabitá vydrží tejden.
Jen v pár věcech udělali soudruzi z Logitechu chybu:
1) Optika snímá povrch už 4mm nad podložkou, takže při zvedání litá kurzor většinou zrovna tam, kam nechcete (což je třeba v UT, mapa DM-Morpheus dost nepříjemný...prostě jdeš, zvedneš myš a padáš někam dop*dele
)
2) Když jí člověk položí na stůl, chvilku jí trvá, než zaostří (asi je to způsobený chvilkovým vychýlením optiky laseru při dopadu...prostě trvá, než se srovná). To mě celkem štve (nemusím zrovna hrát...i ve Winech mě to vadí). Možná by se to dalo vyřešit nějakým "upevněním" optiky, takovej fixfokus na určitou vzdálenost, čímž by se dal vyřešit i první problém, ale nevím, nechci se v ní vrtat.
///EDITED: Jó...ještě detajlek: Má celkem měkký teflony, já si jeden podrápal o nějakou nešistotu a pak mi to furt při pohybu kodrcalo a skříkalo. Trvalo tři dny, než sem ho zas rozjezdil.
Pak taky trošku "kulhá", ale to je prkotina
///EDITED2: Jó, ale pokud nejsi náročnej, jako ten puntičkářskej blbec Sleepy, tak je to skvělá myš
///EDITED3: Jó, a taky je trošku těžká, ale to je subjektivní, mě to vyhovuje, přijde mi taková...jistější
///EDITED4: ...aby těch editací nebylo tak málo

Jen v pár věcech udělali soudruzi z Logitechu chybu:
1) Optika snímá povrch už 4mm nad podložkou, takže při zvedání litá kurzor většinou zrovna tam, kam nechcete (což je třeba v UT, mapa DM-Morpheus dost nepříjemný...prostě jdeš, zvedneš myš a padáš někam dop*dele
2) Když jí člověk položí na stůl, chvilku jí trvá, než zaostří (asi je to způsobený chvilkovým vychýlením optiky laseru při dopadu...prostě trvá, než se srovná). To mě celkem štve (nemusím zrovna hrát...i ve Winech mě to vadí). Možná by se to dalo vyřešit nějakým "upevněním" optiky, takovej fixfokus na určitou vzdálenost, čímž by se dal vyřešit i první problém, ale nevím, nechci se v ní vrtat.
///EDITED: Jó...ještě detajlek: Má celkem měkký teflony, já si jeden podrápal o nějakou nešistotu a pak mi to furt při pohybu kodrcalo a skříkalo. Trvalo tři dny, než sem ho zas rozjezdil.
Pak taky trošku "kulhá", ale to je prkotina
///EDITED2: Jó, ale pokud nejsi náročnej, jako ten puntičkářskej blbec Sleepy, tak je to skvělá myš
///EDITED3: Jó, a taky je trošku těžká, ale to je subjektivní, mě to vyhovuje, přijde mi taková...jistější
///EDITED4: ...aby těch editací nebylo tak málo
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
...
už jsem právě měl jednou opti-bezdrát myš od Compaqu a z toho jsem byl nešŤastnej přišlo mi že reaguje o něco později, ale o myš mi ani tak nejde bál jsem se jenom aby to samé nedělala klávesnice na kterou mám ještě dalši požadavek, aby fungovala i přes zeď zda-li je to vůbec možné
(mám PC napojený na TV v jiné místnosti a chtěl bych to ovládat tou klávesnicí)
(mám PC napojený na TV v jiné místnosti a chtěl bych to ovládat tou klávesnicí)
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- kuavik
- Mírně pokročilý

ja mam tenhle set a doporucuju:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25435
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

jj, mám úplně přesně tenhle ten samej, ale to je trochu OT (je super)kuavik píše:ja mam tenhle set a doporucuju:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Mě dosáhne minimálně 5 metrů....záleží dost, co máš v okolí přijímače.Sleepy.664 píše:Pokud myslíš dosah MX1000, tak 2-3 metry, pak už to nejdepedros píše:... a s tím dosahem je to jak?
Jinak pokud jsem ve hře pozoroval zpoždění, tak jsem zkusil zapojit svou starou PS2 A4tech myš a zpožďovalo se to také, takže to bylo tou hrou.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, mě to při větších vzdálenostech brání deska u stoluButch píše:Mě dosáhne minimálně 5 metrů....záleží dost, co máš v okolí přijímače.Sleepy.664 píše: Pokud myslíš dosah MX1000, tak 2-3 metry, pak už to nejde
Jinak pokud jsem ve hře pozoroval zpoždění, tak jsem zkusil zapojit svou starou PS2 A4tech myš a zpožďovalo se to také, takže to bylo tou hrou.
///EDITED: Teď sem to zkoušel...víc jak 3metry nedám, ale možná je to vytřískanou baterkou.
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja mam pouze tu mysku ale muzu rict, ze jeji dosah je tak 5 m, pres zed uz mi to nefungujeJanHavlicek píše:jj, mám úplně přesně tenhle ten samej, ale to je trochu OT (je super)kuavik píše:ja mam tenhle set a doporucuju:
co se tyce vydrze tak pri pouziti jen jedne baterky je vydrz cca 2 mesice
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- kuavik
- Mírně pokročilý

co se tyce "Microsoft Wireless Optical Desktop Executive Edition CZ", tak klavesnice i mys mi fungovaly i v 8m, ale na primou viditelnost, jakmile sem sestoupil dolu po schodisti uz to nejelo, dal jsem nemel moznost zkouset.
jinak nevim co kolega pouziva za baterky, ale ja je mam jak v kl. tak i mysi cca 4mesice, proste od doby nakupu a furt v pohode
jinak nevim co kolega pouziva za baterky, ale ja je mam jak v kl. tak i mysi cca 4mesice, proste od doby nakupu a furt v pohode
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Začínám zjišťovat že to není vůbec jednoduché a začínám snižovat nároky na vzdálenost daleko důležitější je mne klasické rozpoložení kláves a hlavně velký enter.
nemáte někdo zkušenosti s touto klávesnicí Logitech Cordless Desktop Internet Pro Black CZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29925
Mám ted podobnou ale drátovou a vadí mi u ní to že ve většině her mi nejde nastavit obládání chůze kurzorem(šipkami) to bych u té nové nepřekousl
nemáte někdo zkušenosti s touto klávesnicí Logitech Cordless Desktop Internet Pro Black CZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29925
Mám ted podobnou ale drátovou a vadí mi u ní to že ve většině her mi nejde nastavit obládání chůze kurzorem(šipkami) to bych u té nové nepřekousl
- tnt_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to zrovna nie je bohvieco. podla mna:pedros píše:
Set od microsoftu, spominany vyssie
Set od logitechu MX3000 http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... ,crid=2200
ked xces hrat tak musis investovat...
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kolega pouziva zatim Energizer E91 (2850mAh) ktere byly soucasti OEM baleni, ta vydr je pri pouziti pouze jedne baterky a je to cca 2 mesice (presne nevim pac se mi ted nechce dohledavat zarucakkuavik píše:jinak nevim co kolega pouziva za baterky, ale ja je mam jak v kl. tak i mysi cca 4mesice, proste od doby nakupu a furt v pohode
pri docela dost vytizenem PC (vypinam pouze na noc, jinak se na nem non-stop stridame se spolubydlicim)
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- kuavik
- Mírně pokročilý

no je pravda, ze na tomhle pc sem je po vecerech, takze asi joUFo píše:kolega pouziva zatim Energizer E91 (2850mAh) ktere byly soucasti OEM baleni, ta vydr je pri pouziti pouze jedne baterky a je to cca 2 mesice (presne nevim pac se mi ted nechce dohledavat zarucakkuavik píše:jinak nevim co kolega pouziva za baterky, ale ja je mam jak v kl. tak i mysi cca 4mesice, proste od doby nakupu a furt v pohode)
pri docela dost vytizenem PC (vypinam pouze na noc, jinak se na nem non-stop stridame se spolubydlicim)