Ahoj, mel bych dotaz ohledne me graficke karty (GeForce FX 5700 od GIGABYTE). Potreboval bych tiche chlazeni,
ale vzhledem k ustaveni neni mozne pouzit NV Silencer
(karta ma pouze 2 diry na vetrak, jak je patrne z tohoto: http://www.volny.cz/midvajs/jpg/5700_mal.jpg obrazku.
Nenajde se tu kdokoliv, kdo by mel zkusenost s tim, ze se na ni da ATI Silencer 1 namontovat?
Fotka, na kterou je odkaz je v takovem meritku, ze pri 100% ZOOMu (puvodni velikosti) ma velikost
odpovidajici skutecnosti (alespon na mem monitoru...)
Jinak jeste dulezite, kdyby nekdo mohl pomerit a pomoct: Vyska vsech kondenzatoru je: 14 mm.
Pro nekoho, kdo by chtel vetsi fotku, je zde: http://www.volny.cz/midvajs/jpg/5700_vel.jpg
Je tedy mozne pouzit ATI Silencer 1, nebo aspon VGA Silencer rev. 3??
(Vzdalenost der na vetrak je stejna jako u ATI karet...
Moc prosim o vsechny rady, predem diky! Mirek
ATI Silencer na GeForce FX 5700???
Moderátor: morke
- SWE
- Začátečník

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SWE
- Začátečník

no jde o to, ze NV Silencer (zadny) na to nepasuje!Lord píše:na tuto kartu bych doporucil spise VGA Silencer NV 1, ktery je urcen primo pro 5700
Kdyz se podivas na ty obrazky, tak si musis vsimnout, ze ty diry ¨kolem jadra (na upevneni chladicu a vetraku) jsou jenom 2 presne tak jako u ATI. A kvuli toho me zajima, jestli na to ten ATI Silencer nasadim (jestli ATIny nemaji trosku posunute GPU, kondenzatory apod...)
NV Silencer, jak uz jsem psal, se tam proste nevleze!
- Wiruz
- Pokročilý

http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=51915 tam se mrkni, podporovane karty FX5700 /GF4TI , kdyz ji tam nedas, muzes to vratit, ze to je klamava reklama
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo uz to vidim dal jsem tam ten vetsi detail, zmer to kolik to je od sebe a ja se podivam na ten ATI Silencer a VGA Silencer a budes to vedet alespon rozmerove jak to pasuje
VGA Silencer: 55 mm
ATI Silencer 1: 55 mm
obe dve jsem zkousel na 9600 Pro a pasovali, takze rozmer je u obouch stejnej
// edit by Lord
VGA Silencer: 55 mm
ATI Silencer 1: 55 mm
obe dve jsem zkousel na 9600 Pro a pasovali, takze rozmer je u obouch stejnej
// edit by Lord
....ze by to byl MELOUN
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce
mely by jit oba ale vem radeji VGA SilencerSWE píše:55 mm (stred-stred)
a vzdalenost kondenzatoru od (leveho) okraje jadra 24 mm (vyska 14 mm).
....ze by to byl MELOUN