ASUS WL-500G Deluxe a MAC adresa.
Moderátor: Don
- Ikarie
- Začátečník

-
ASUS WL-500G Deluxe a MAC adresa.
Nevíte někdo, jestli je možné u ASUSu WL-500G Deluxe WiFi Router/AP/Switch 125 Mb/s nastavit MAC adresu stejnou jako má moje původní síťová karta registrovaná u providera?
A nemáte s tímto produktem někdo zkušenosti?
Jaká je max. rychlost komunikace s jiným wi-fi zařízením. Nějak jsem to nepochopil? Čeho se týká údaj 125 Mbps?
Díky za info.
A nemáte s tímto produktem někdo zkušenosti?
Jaká je max. rychlost komunikace s jiným wi-fi zařízením. Nějak jsem to nepochopil? Čeho se týká údaj 125 Mbps?
Díky za info.
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MAC adresa je pevně daná a jako taková nejde změnit
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Ikarie
- Začátečník

-
To znamená, že jediná možnost je změnit ji u providera. Chápu to dobře? A umožňuje alespoň současný provoz AP a switche a routeru, resp. na vstup (WAN) přivedu zdroj internetu z místní sítě, do switche připojím přes kabel 1 PC a další pomocí wifi.
A nebo nevíte o nečem podobném s print serverem a se změnou MAC adresy routeru za podobné peníze, tzn. asi 3600 Kč.
Díky
A nebo nevíte o nečem podobném s print serverem a se změnou MAC adresy routeru za podobné peníze, tzn. asi 3600 Kč.
Díky
- mhl
- Středně pokročilý

-
- johny128
- Začátečník

ono tu o tom je jeden gigant thread, inac ten router na ktory sa on pyta ma NAT, cize imho klonovat maci bude vedietmhl píše:Není pravda, třeba SMC Barricade umí klonovat MAC adresu...potom ji nemusíš měnit u ISPHADES píše:MAC adresa je pevně daná a jako taková nejde změnit
Speed up to 125Mbps when operating with Asus WL-100GX or WL-120g.
ak som spravne pochopil tak teba sa ta rychlost 125 mb/s netyka, ten wl500g ide len do standartu 802.11g
- Ikarie
- Začátečník

-
To znamená, že pokud bude komunikovat s WL-100GX or WL-120g, tak to pojede na 125 Mbps. V opačném případě ne. No, já jsem si to myslel. S tím klonováním MAC adresy je to tedy jak?
Omlouvám se, že se zde takhle vyptávám, když už to zde bylo. Můžete mi sem prosím vhodit link. Hledal jsem, jak jsem hledal, ale o tomto typu jsem téměř nic nenašel.
Díky
Omlouvám se, že se zde takhle vyptávám, když už to zde bylo. Můžete mi sem prosím vhodit link. Hledal jsem, jak jsem hledal, ale o tomto typu jsem téměř nic nenašel.
Díky
- Ikarie
- Začátečník

-