Nefunguje AGP mód!!!

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Puma
Nováček
Nováček

Nefunguje AGP mód!!!

Příspěvek od Puma »

preco ked nainstalujem AGP Driver tak mam v hrach vseljake bodky ciarky a vacsinou zamrzne PC, ale ked to dam naspat na MOST STANDARDU PCI MEDZI ZBERNICAMI PCI (angl. PCI-to-PCI BRIDGE) vsetko funguje dobre ale mi trhaju hry. Robí to pri GF 2 MX400 a aj pri GF4 MX440, mam dosku ECS ale to iste robilo aj na GIGABYT-ke
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Chipová sada? Podobný thread s NF2 je tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=25933 :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

:idea: Update GART driveru dělej při odinstalování VGA driveru, nebo v nouzáku. :wink:
Greifi Peto
Nováček
Nováček

Problémek..

Příspěvek od Greifi Peto »

Ja nemůžu spustit GF Ti4200 8x na KT333 spustit pod AGP. Mam WinME. V detonatorech 43.45 mi to pise "AGP (PCI Mode)", ale kdyz nainstaluju 66.94 tak tam je "PCI 0x" a FPS jdou az o polovinu (!) dolu. V SiSoft Sandře mi to taky píše "AGP Bus is unused or AGP card not fully compatible". Rozumím tomu, ale nezdá se mi to. V biosu mam jako primary nastavenou AGP (ne PCI). Druhý problém - ačkoliv karta podporuje 8x AGP, tak v AMIBIOSU (3.31) můžu nastavit max 1,2,4x nebo AUTO. To je v desce, ale mám pocit, že i když manuálně nastavim v BIOSu 4x jede pouze 1x (opět Sandra 2004). Je opravdu rozdíl ve výkonu mezi 4x a 8x dvojnásobný? Prosím o radu. Nejsem žádnej maseur přes kompy, ale tohle mě sere. :evil: Předem děkuji za radu.

P.S Ještě jeden dotaz. Je důležité nainstalovávat drivery na grafárnu, které podporují DirectX 9.0(abc) kvůli novým hrám, aby běhaly o dost lépe, nebo je případné zrychlení minimální?
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

kt333 nepodporuje agp8x . rozdiel medzi agp8x a agp4x je v praxi nulovy.
treba odinstalovat ovladace na chipset a potom znova nainstalovat. ak budes mat stastie bude to ok na 1x..
ja som musel prestalovat asi 5x nez to zabralo.

p.s. drive cleaner a podobne utility mi urobily viac skody ako uzitku :(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Greifi Peto
Nováček
Nováček

vyřešeno

Příspěvek od Greifi Peto »

Už to běží. "Downdatoval" jsem ovladače na desku z 4.55 na 4.49 a najednou to jde. Jsou věci, který nikdy nepochopim.. :) Stejně se o víkendu chystám nainstalovat XP, tak doufám, že se mě tyhle věci už týkat nebudou.. Jinak dík všem
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“