Kodak vs Canon
- sensistar
- Nováček
Kodak vs Canon
Zdravim!
Potreboval bych poradit s koupi digitalu. Rozhoduji se mezi: Canon A75(6800kč) a Canon A85(7200kč) a mezi Kodak CX7530(6800Kč).
Premyslim jestli se vyplati pridat 400kč a misto a75 si koupi a85, ktera ma 4Mpixeli, nebo toho Kodaka, kterej ma 5Mpixelu. taky mi zalezi na rychlosti foceni a hlavne na kvalite.
Muzete mi poradit popripade rict jestli mate nejaky zkusenosti s temito fotoaparaty?
dekuji
Potreboval bych poradit s koupi digitalu. Rozhoduji se mezi: Canon A75(6800kč) a Canon A85(7200kč) a mezi Kodak CX7530(6800Kč).
Premyslim jestli se vyplati pridat 400kč a misto a75 si koupi a85, ktera ma 4Mpixeli, nebo toho Kodaka, kterej ma 5Mpixelu. taky mi zalezi na rychlosti foceni a hlavne na kvalite.
Muzete mi poradit popripade rict jestli mate nejaky zkusenosti s temito fotoaparaty?
dekuji
- messy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- 5erko
- Nováček
-
- happy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chces jenom cvakat tak Kodak neni spatnej, ma doboru automatiku ale dost se mu vycita malo detailu ve fotkach - moc si je pak elektronika upravuje.
Canon naproti tomu dovoluje trochu blbnout s nastavenima a i dkyz nedela tak krasne barevny fotky (daji se pak stejne upravit v PC) tak kvalitou je na tom podstatne lip.
Co se tyka rychlosti tak asi bude rychlejis kodak, ale i ten canon neni az tak pomalej...
Canon naproti tomu dovoluje trochu blbnout s nastavenima a i dkyz nedela tak krasne barevny fotky (daji se pak stejne upravit v PC) tak kvalitou je na tom podstatne lip.
Co se tyka rychlosti tak asi bude rychlejis kodak, ale i ten canon neni az tak pomalej...
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Streethawk
- Mírně pokročilý
Kodak sa Canon-u kvalitativne nevyrovna !!! tj.optika, nastavenia atd.
Proste vacsia vybava!
Osobne mam A80 a uplna spokojnost (fotim s nim uz asi rok a pol)
Ber tu A85 a budes nadmieru spokojny ,tomu ver!!!
Proste vacsia vybava!
Osobne mam A80 a uplna spokojnost (fotim s nim uz asi rok a pol)
Ber tu A85 a budes nadmieru spokojny ,tomu ver!!!
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W