chladenie zdroja

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
pico
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

chladenie zdroja

Příspěvek od pico »

no kukal som na ten standartny zdroj v PC a reve jak cilkular. :evil:
vymenil som tam tu 80 za 80 od AC a je to tichsie. :)
ale chcel by som tam este odstranit plech odspodu (spravit peknu dieru) a dat tam 120. 8)
obom potom znizit otacky (2600 -> 1900 +-) a tam to je uz krasne ticho. bude stacit to chladenie co planujem zdroju ?
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: chladenie zdroja

Příspěvek od ANDYMAN »

pico píše:no kukal som na ten standartny zdroj v PC a reve jak cilkular. :evil:
vymenil som tam tu 80 za 80 od AC a je to tichsie. :)
ale chcel by som tam este odstranit plech odspodu (spravit peknu dieru) a dat tam 120. 8)
obom potom znizit otacky (2600 -> 1900 +-) a tam to je uz krasne ticho. bude stacit to chladenie co planujem zdroju ?
Určite to bude stačiť, ale budeš musieť prispôsobiť tie dva hlinníkové pasívy čo sú vo vnútri. Mám spravenú podobnú úpravu (mam tam 80x80 fan a nie 120x120 ako chceš dať ty) a tie pasívy sú úplne vykrútené - inak by sa mi tam ten ventilátor nezmestil. P.S.: ten tvoj nový vent. musí nasávať z case do zdroja... :wink: ale to asi vieš.
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
paraSONYc
Nováček
Nováček

Příspěvek od paraSONYc »

Ja jsem taky dal do zdroje 120ku a je t v pohode.Jenom sem musel vyhodit zasuvku na monitor a kabely co jdou do case posunout niz.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“