Jak do Muzea v Thiefovi 3? + navite o nakem navodu?
Moderátor: Baneshee
- Spider_tS
- Začátečník

Jak do Muzea v Thiefovi 3? + navite o nakem navodu?
Takze dotaz je polozen nazvem dredu, pomoztepls, uz se ve meste motem vsudymozne a nevim jak do toho muzea.
Prosim mody aby to zas nezamkli, ve starsich dredech to neni.
Prosim mody aby to zas nezamkli, ve starsich dredech to neni.
Naposledy upravil(a) Spider_tS dne čtv 25. lis 2004, 23:30, celkem upraveno 1 x.
-=: 23 :=-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Protože uz si uplne zoufalej, tak to tu necham - pokud to bude číst TomV, tak určite poradí 
Ale příšte - ten dotaz polož primo to threadu O TY HRE !!
At to tu neni stokrat.
Díky.
Ale příšte - ten dotaz polož primo to threadu O TY HRE !!
At to tu neni stokrat.
Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Spider_tS
- Začátečník

- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spider_tS
- Začátečník

byl jsem v blazinci(fakt psycho level-jednou jsem se lek vlastniho stinu
), abych neco zjistil o ty vrazdici babizne, z blazince jsem sel do audaule(nevim ted jak se to pise), upustil trochu vody z te ricky co tam je, abych se dostal do podzemniho doupete te vrazdici stareny, ktere bylo plne kamenych nonster, muj obusek tam ziskal schopnost rozbijet ty monstra, pak tam byla v animacce naka mapa artefaktu rozmistenych po meste, ktere ta baba vsechny potrebuje, a tak musim pro par tech artefaktu do muzea a az je ziskam, predam je typkovy(Artemus tusim) na namesti Terces na Kamennem trzisti.
Muzeum je v Audaule na severu, ale dvere jsou zamrizovane a Garret neco zamumlal, ze to musim zkusit jinudy, ale zadnou alternativni cestu do muzea jsem nenasel.
Muzeum je v Audaule na severu, ale dvere jsou zamrizovane a Garret neco zamumlal, ze to musim zkusit jinudy, ale zadnou alternativni cestu do muzea jsem nenasel.
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spider_tS
- Začátečník

- Spider_tS
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak dva dny počkej - nainstaluju to, dohraju se až do Auldale a tam ti na to kouknu... Já jsem se tam dostal bez problémů, ale už ti z hlavy neřeknu jak...
Tuším, že to byl nějakej podzemní tunel, ale nevzpomínám si, kudy do něj... Určitě se tam nedostaneš z toho náměstíčka před hlavním vchodem do muzea...
Btw, jak se ti líbil Shalebridge Cradle ?
To je můj nejoblíbenější level. Atmosféra úžasná. Když jsem to hrál poprvý, tak jsem byl dost připosranej a kviksejfoval jsem na každým kroku... 
//Edit : na návod se vykašli, to ti zkazí tu takřka filmovou atmosféru, která je největším kladem celé hry...
//Edit2 : je dobré si skamarádit jak Hammerity, tak Pagany.
Btw, jak se ti líbil Shalebridge Cradle ?
//Edit : na návod se vykašli, to ti zkazí tu takřka filmovou atmosféru, která je největším kladem celé hry...
//Edit2 : je dobré si skamarádit jak Hammerity, tak Pagany.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Spider_tS
- Začátečník

ten navod sem chtel ciste quli tomu vchodu do muzea(jinak podle navodu bych to nehral, thiefa ne), nikde ve hre sem se nezasek a znicehonic....kudy....
jinak ten shalebridge zatim u mne vede, jak uz jsem tu psal, jak tam zacli chodit takovi ti blazni(ruce v klickach, hlava v kleci a kdyz te uvidi, tak silene rychle behaji a vydavaji sileny jekot, ze ktereho mi mrazilo v zadech), plizil jsem se takhle nakou mistnosti, vykukuju spoza dveri.... ...a malem padam ze zidle jak se lekam vlastniho stinu vrzeneho na jakysi stul, mooc husty level to byl
...docela mne dostala ta prochazka minulostí shalebridge, pripomnelo mi to cestu do minulosti krz jezirko v Undyingu, to byla taky hodne naslapana, lehce psychedelicka, gameska
jinak ten shalebridge zatim u mne vede, jak uz jsem tu psal, jak tam zacli chodit takovi ti blazni(ruce v klickach, hlava v kleci a kdyz te uvidi, tak silene rychle behaji a vydavaji sileny jekot, ze ktereho mi mrazilo v zadech), plizil jsem se takhle nakou mistnosti, vykukuju spoza dveri.... ...a malem padam ze zidle jak se lekam vlastniho stinu vrzeneho na jakysi stul, mooc husty level to byl
...docela mne dostala ta prochazka minulostí shalebridge, pripomnelo mi to cestu do minulosti krz jezirko v Undyingu, to byla taky hodne naslapana, lehce psychedelicka, gameska
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná někde vyhrabu starý sejvy... Zítra (vlasntně dneska
) dám vědět.
Ta hra by se měla jmenovat
Thief 3 : A Pak Že Nejdou Dynamický Stíny Na GF 3...
Cradle absolutně rulezzz... A vůbec - celá hra rulez ! Takovou atmosféru (fakt jak hororovej film) jsem od dob Metal Gear Solid nezažil... Škoda, že je to tak krátký...
Já vím, že je to dlouhý tak akorát (ani málo, ani moc), ale mrzí mě, když to na konci skončí...
Hele, já si to asi opravdu přehraju znova, už si nepamatuju, jak se vlastně zabíjí Gamall...
A tentokrát na nejtěžší obtížnost...
//Edit : Jen pro zajímavost - jaký předmět jsi použil v Cradlu pro návrat do jeho vzpomínek ?
//Edit2 : Cradle nebyl vždycky blázinec - to z toho udělali až po té, co zavřeli sirotčinec (orphanage). A ten zavřeli proto, že se tam ztratila malá holčička. Hádej, která to byla...
Ta hra by se měla jmenovat
Thief 3 : A Pak Že Nejdou Dynamický Stíny Na GF 3...
Cradle absolutně rulezzz... A vůbec - celá hra rulez ! Takovou atmosféru (fakt jak hororovej film) jsem od dob Metal Gear Solid nezažil... Škoda, že je to tak krátký...
//Edit : Jen pro zajímavost - jaký předmět jsi použil v Cradlu pro návrat do jeho vzpomínek ?
//Edit2 : Cradle nebyl vždycky blázinec - to z toho udělali až po té, co zavřeli sirotčinec (orphanage). A ten zavřeli proto, že se tam ztratila malá holčička. Hádej, která to byla...

- shadow
- Středně pokročilý

mkrni se sem - http://www.3dactionplanet.com/thief/wal ... ughs.shtml
http://www.lunabean.com/guides/thief_de ... dows_1.php
http://www.lunabean.com/guides/thief_de ... dows_1.php
show must go on..
- Spider_tS
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já obvykle používám talíř, je nejblíž...Spider_tS píše:Ja pouzil ten dalekohledTomV píše:Jen pro zajímavost - jaký předmět jsi použil v Cradlu pro návrat do jeho vzpomínek ?
//Edit : Už jsi taky přišel na to, že když ty chcípáky umlátíš, tak lehnou, ale jak kolem nich projdeš znova, ta se zase zvednou a jdou po tobě ?
Já z toho měl poprvé málem infarkt...

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám nainstalováno, jdu hrát.
Až budu v Auldale, tak se ozvu...
//Edit : Tak už vím, jak se dostat do muzea. Na tom plácku před ním vylezeš po schodech na první stupeň a vlevo od tebe je úzká chodba, vedoucí ke dveřím do baráku. A před dveřmama do baráku je díra. Tam spadni a dostaneš se do tunelu, vedoucího do muzea...
//Edit : Tak už vím, jak se dostat do muzea. Na tom plácku před ním vylezeš po schodech na první stupeň a vlevo od tebe je úzká chodba, vedoucí ke dveřím do baráku. A před dveřmama do baráku je díra. Tam spadni a dostaneš se do tunelu, vedoucího do muzea...

- Spider_tS
- Začátečník

Toz uz se du na to mrknout, ja rolezal cely Auldale horem spodem, dostal jsem se do mist, o kterych ani autori nevedeli a nic, toz jeste jednou diky, muj zachranceTomV píše:Mám nainstalováno, jdu hrát.![]()
- Pitrs
- Začátečník

Vypinač ve studovně
Nevite kde te vypinač je a jak vypada ta studovna . Už nevim kde mam hledat . Děkuji