Nová klávesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Nová klávesnice

Příspěvek od Thellwin »

Sháním klávesnici ke starýmu kompu a nějak si nemůžu vybrat.

Ta co mám u novýho je sice asi pět let stará, ale maximálně mi vyhovuje, takže jsem myslel, že koupim ještě jednu, ale narazil jsem na problém, protože jí nikde nemaj ... http://ombik.wz.cz/Keyboard.JPG (lepší fotku jsem doma nesehnal).

Požadavky jsou ... co nejlevnější, drát (ono to s tou první podmínkou ani jinak asi nejde) bez všech možnejch multimediálních hovadin, velkej enter (jsem zvyklej do něj bouchat dole), žádný speciální klávesky na uspávání apod., nesmí bejt čistě bílá ... no prostě rozložení asi jako má ta stará.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=20420 ... narazil jsem na tuhle, ale je bílá a to nechci, aspoň kdyby měla některý ty klávesy šedý :oops: ... a navíc asi nemá tu podložku pod zápěstí, což mi taky dost vadí.

Předem dík za rady.
Goldnoob team proud member!
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Tak přesně tuhle jsem asi před měsícem s jedním PC prodal a před dalším měsícem jsem jí k němu kupoval novou normálně v obchodě. Musíš jich prolézt víc a nebo se podívat do nějakýho bazaru.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tak toho Samsunga, na kterýho si nahodil link (myslím ten starej, co máš doma) maj tady u nás v krámku běžně, akorát už má taky všechny klávesy bílý, protože ty verze s některejma klávesama šedejma už nedělaj. Vem nějakou Chicony nebo tak něco, myslím, že na tom moc nezáleží, hlavně aby jak říkáš měla velkej Enter a podpěru rukou
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Pokud chceš s předložkou, tak existuje ještě samsung SDL 1500 - ta ji má, ale klávesi jsou bílý https://prodeal.proca.cz/nt/v/1079764?open&lang=cs_CZ
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tuhle tady někde mám doma...ale jak píšou ostatní, tak se dá koupit stejná. Někde jsem jí taky viděl (dokonce ještě z šedejma klávesama), ale nevím kde...zkus prostě hledat a nebo pak nějaká čistě bílá...zvykneš si na to rychle...i na černou!
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

taky tuhle klávesnici mam, už na ní dělam 5ty rokem :) je super, ale asi ji pomalu budu měnit za jinou.... poněvadž má už pěkně promačkaný klávesy
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak já se zkusim po ní někde ještě podívat ... dík.
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“