Kde sehnat flash Biosu na HP?
Moderátor: Eddward
- Lazy
- Nováček

-
Kde sehnat flash Biosu na HP?
Neví někdo kde by se dal sehnat flash Biosu na HP OmniBook XE3 z důvodu výměny mechanik z CD-ROM na DVD výpalku od LITE-ONu(zkoušel jsem jí tam dát a nekomunikuje).Teď mám Bios GF.M1.07.Díky
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to bude problém. Za 1) jsem BIOSy na HP nikde nenašel, a za 2) je obecně známým faktem, že produkty od HP (a např. i Dellu) fungují bez problémů jenom s originálními komponentami (čti "komponentami s nálepkou HP), takže těžko říct, jestli se tohle vůbec podaří rozchodit...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že jsi tu mechaniku vyměňoval sám, je tak? Tak to tam dej tu původní a zajdi s notebookem i novou mechanikou do nějakého servisního střediska HP a tam by ti to měli rozchodit (pokud ti hned ve dveřích neřeknou, že to fungovat nebude)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- david99
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

jakoby hledani na strankach HP bylo tak solzite, ze?
www.hp.com -> support & drivers
http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h ... submit.y=8
www.hp.com -> support & drivers
http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h ... submit.y=8
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...