Nahle prestaly fungovat reproduktory

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
waltero
Nováček
Nováček

Nahle prestaly fungovat reproduktory

Příspěvek od waltero »

Dnes se mi stala opravdu nemila vec a to, ze prestaly fungovat reproduktory. Kolem 16:00 jsem sledoval film bez nejakych komplikaci, dodival, nechal pusteny pc a na nem dc++.Kdyz jsem si chtel asi v 19:00 zahrat nesel zvuk. Tak sem zkusil reset, vypnout zapnout, pak zkontroloval kabely jestli nejsou povytazeny, pak zkusil odinstalovat drivery a dat novy, antivir, projel Spybotem a nic nepomohlo. Kdyz tam hodim stary sluchatka tak hrajou. Repraky jsou creative 5100 + zvukovka Audigy. Byl bych strasne rad za nejakou radu,pocitac bez zvuku je na nic:(
PS: zkousel jsem zesilit na max. a jediny co bylo slyset jakto v nich pri zapinani a vypinani lupe, ale nevim jakej to ma vliv na funkcnost
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to vypada na odvarenej zesilovac (nebo nejakou cast) v reprakach, zkus je jeste bodnout do sluchatkovyho vystupu treba na vezi, ale kdyz to nejde z PC, z jineho zdroje to asi taky nepujde :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
waltero
Nováček
Nováček

Příspěvek od waltero »

ale kdyby byl spatnej nejakej reprak, tak ty ostatni by snad hrali,nebo ne?
doufam, ze je ta chyba v zesilovaci,protoze repraky mam ukotveny u stropu a je to tak mesic co sem je pracne zalistoval :( , aby nebyly videt kabely.

Tak jednotlivy repraky na vezi fungujou,takze to bude zesilovac po smrti :(
HulWath
Nováček
Nováček

Příspěvek od HulWath »

skus sa pozret na ten zosilovac ci ma v sebe poistku us sa mi podobna
vec stala a vzdy som odpalil iba poistky, ak tam ziadnu nemas tak
pozri vykonove tranzistory ci su specene tie to totis nepreziju ako
prve :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“