Slábnutí skladeb
Moderátor: CageJ
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Slábnutí skladeb
Potřeboval bych poradit, ve winampu / Preferences => Plug-ins => Output je plugin WaveOutput , kterej dělá slábnutí písiček při spuštění/změně/pauze/vypnutí .... ale je to asi jen pro soubory typu wav, nebo co ... páč mi to nechce jet ... nevíte někdo, jak to mám udělat, aby mě to taky sláblo ?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Axis
- Začátečník

-
- miho
- Čestný člen

-
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wave out ide priamo na zvukovku, ale directsound output plugin sa používa na crossfade a stišovanie hlasitosti skladieb pri pauzovaní, stopnutí ...
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přes ten Directsound Output plugin to musí šlapat, přesně jak psal MIHO. Ten plugin je v každým Winampu co jsem stáhnul. Podívej se jestli máš v nastavení toho pluginu zaškrtnuto "Alllow Hardware Acceleration", pak to ještě musíš mít povolenno v záložce Fading. Jo a abych nezapoměl, u novějších Winampů je u moderního skinu nastavení Croosfade u EQ, ale tam to nikdy nepoužívám, takže nevím jestli to vůbec funguje jak má. 
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kupa kvalitních rad ... dík ... vyzkouším ...Borg píše:Přes ten Directsound Output plugin to musí šlapat, přesně jak psal MIHO. Ten plugin je v každým Winampu co jsem stáhnul. Podívej se jestli máš v nastavení toho pluginu zaškrtnuto "Alllow Hardware Acceleration", pak to ještě musíš mít povolenno v záložce Fading. Jo a abych nezapoměl, u novějších Winampů je u moderního skinu nastavení Croosfade u EQ, ale tam to nikdy nepoužívám, takže nevím jestli to vůbec funguje jak má.
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, takže ještě jednou. V pluginech (výstupních) je jen jedna položka ... WaveOut output, kde se zaškrntout nic o hardware acceleration nedá ... Záložka crossfading tu je ... ale ta mě odkazuje zas jen na plugin ... asi to vidím tak, že by mě někdo ten plugin poslal ... prosím !Borg píše:Přes ten Directsound Output plugin to musí šlapat, přesně jak psal MIHO. Ten plugin je v každým Winampu co jsem stáhnul. Podívej se jestli máš v nastavení toho pluginu zaškrtnuto "Alllow Hardware Acceleration", pak to ještě musíš mít povolenno v záložce Fading. Jo a abych nezapoměl, u novějších Winampů je u moderního skinu nastavení Croosfade u EQ, ale tam to nikdy nepoužívám, takže nevím jestli to vůbec funguje jak má.
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já bych ti ten plugin i poslal, ale v profilu nemáš žádnýho maila
Jo a vyřešilo by se to i stáhnutím nové verze Winampu, ta knihovna je v každý verzi . Leda že by ten plugin nedávali do Lite verze, protože já vždy stahuji Full, ale to se mi nezdá.
Jo a vyřešilo by se to i stáhnutím nové verze Winampu, ta knihovna je v každý verzi . Leda že by ten plugin nedávali do Lite verze, protože já vždy stahuji Full, ale to se mi nezdá.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je to done .. plugin sem přehřál kamošovým a už to fachá ... dík všem ... Vyřešeno -Borg píše:Já bych ti ten plugin i poslal, ale v profilu nemáš žádnýho maila![]()