CoD na GameZone

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

to jo, ja se bavim třeba o pár lidech v celé hře, každý má rád jiný styl hry, já už si vychutnívám ty lahůdky, nebaví mě lítat jak debil dokola
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jj, presne ... nedavno se do mne oprel borec, protoze jsem jim znemoznoval ukradeni vlajky, ze jsem kemper a jak me to muze bavit .... jakmile jsem se odpojil o vlajku jsme okamzite prisli, protoze ostatni nekde litali ... zaklad je v kvalitni obrane a udernem komandu, ktere vi kudy a jak se zbavit obracu. Nekdy je to skore az smesne .... 25:2 apod. Staci totiz dobehnout a obsadit souperovu zakladnu, obsadit jejich tanky a pak .... takova hra me osobne ale nebavi.

jinak jsem s kamosem vcera oprasil starou taktiku leziciho a kleciciho strelce ... borec nabeh a dostal to ze 2 hlavni ... umrel jsem za tu dobu jen 1 a to je co rict, pri tom masakru, co tam byl :-).
---
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

jo Dewila tusim na GZ vobcas vidam, hraju s nickem w!ruz
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

3lemen7 píše:jo Dewila tusim na GZ vobcas vidam, hraju s nickem w!ruz
Ja si vas nikdy nevsimnu :lol: Je tam vzdycky strasne moc lidi... BTW. Dneska budu hrat asi UO, tak se kdyztak muzete pridat :)
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Dewil píše:
3lemen7 píše:jo Dewila tusim na GZ vobcas vidam, hraju s nickem w!ruz
Ja si vas nikdy nevsimnu :lol: Je tam vzdycky strasne moc lidi... BTW. Dneska budu hrat asi UO, tak se kdyztak muzete pridat :)
ee, uo ani nahodou :)
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

No nevim. Vcera v noci jsem si dal Harbor. Obcas se strefim do doby, kdy to hraje dost lidi co maji pred jmenem =WASP= a musim rict, ze to je docela peklo. Nekteri z nich jsou docela dobre sehrani. Chodi spolu a jeste dobre miri :) ... Myslim, ze ten trening je docela dulezitej. Kdyz nebudete sehrani, tak vase sance na uspech docela klesnou. Slezman urcite vi o cem mluvim :) ...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jj, slezman vi vo co de, ale uz jaksi nema naladu se enco ucit, zvlast abysme pak byli jako klan svetlusek pro nejaky prestižáky na GZ
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Pitrs
Začátečník
Začátečník

světlušky

Příspěvek od Pitrs »

Tak to jsem fakt netusil ze to jde to je to potom nemuze bavit kdyz jsme my normalni tak snadnej cil .

CPU :AMD 2200MHz : ASUS A7VX8 :RAM 2x 512/333 MHZ :GRAFIKA ATI RADEON 9800 Pro 128 MB/256 bit :HDD - WD 60GB + 40GB Seagate : CD-ROM ASUS:CD-RW ASUS:Zvukovka SB LIVE 5.1: MONITOR 19" ADI
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Killmistr píše:No nevim. Vcera v noci jsem si dal Harbor. Obcas se strefim do doby, kdy to hraje dost lidi co maji pred jmenem =WASP= a musim rict, ze to je docela peklo. Nekteri z nich jsou docela dobre sehrani. Chodi spolu a jeste dobre miri :) ... Myslim, ze ten trening je docela dulezitej. Kdyz nebudete sehrani, tak vase sance na uspech docela klesnou. Slezman urcite vi o cem mluvim :) ...
Jj, s waspama je to peklo :) Nejvetsi, kdyz se hraje Harbor - Search and Destroy. Neda se to projit :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

je je, tebe killmistre si pamatuju, celkem casto na sebe narazime .... dewil je dost proflaknuty nick, tak nevim ... me hledejte jako BlBr JXP ... nijak zvlast mi to nejde, ale nekdy zatapim i tem klanum ... jen mi vadi, ze se porad votuji ty stejne mapy a pokud je klan zna, vazne nema nikdo sanci ... zvlast, kdyz jsou jeste na TeamSpeaku ... prijde mi to pro ne ale jako ztrata casu ... tak priste pujdeme aspon z PCT fora do jednoho tymu ... mozna i ten TeamSpeak by se bodnul ... uvidime, zalezi na vas .... a UO je super, jen nesmi mistnost vytvaret nejaky ignorant co nevi jak automaticky vyvazovat tymy. 12:7 nejsou vyrovnane podminky ;-).
---
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

ElCon píše:
Dewil píše: Me taky... Nemusi to byt tak prisny :xmas: Tento vikend sem hral skoro celej na gamezone...
Tak do toho pudu...Znám ještě s Dewilem jednoho kořeně, kterej by to smažil taky...je to dobrej nápad
Ten koren je bratr? :P
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Dewil píše:http://forum.gamezone.cz/index.php?showtopic=4010 doporucuji precist...
Asi tak njak podle mne se CoD k MP moc nehodi. Ale SP neni spatnej. Uvidime jakej bude dalsi dil treba se mi bude lybit.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Trosku sem toto tema prejmenoval, aby nam to zase nekdo nelockl... :roll:

Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur... :) BTW. Co Vas bavi vic? CoD normal, nebo UO??? Me urcite UO - sprint, granaty, samopaly, vozidla, mapy.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Dewil píše:Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur... :)
suxxxxxxxxxxx, tedka pred LANkou a už se nám američani začinají vrtat v configu :evil:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

K tomu team speaku: to neni spatnej napad :twisted: ale mne teda moc rychle nejel (4mbit :( ) , Skype prenasi hlas v 95procentech okamzite podle moji zkusenosti, ale zase dost zatezuje linku :evil:
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Slezman(CZE) píše:
Dewil píše:Nevite nekdo, jak se da aspon vypnout to slunicko?? Sem nekde cetl, ze to je povoleny a navic to ani neni jako nejakej cheat... spis vidite protivniky hur... :)
suxxxxxxxxxxx, tedka pred LANkou a už se nám američani začinají vrtat v configu :evil:
A me se ta lan nejak tyka?? :? Oha, to je asi uz fakt OT, tak kdyztak ICQ
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

kdybyste nekdo chteli se pridat, v 11:00 lezem na GZ - CoD UO (dewil, já, Killmistr), jeste nevime, eši CTF anebo TDM, ale to si nas najdete.
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Slezman(CZE) píše:kdybyste nekdo chteli se pridat, v 11:00 lezem na GZ - CoD UO (dewil, já, Killmistr), jeste nevime, eši CTF anebo TDM, ale to si nas najdete.
No já bych se přidal, ale než sosnu ten patch 1.51 :x což nebude dřív jak za 50 minut :( Zatím jsem hrál jen obyč CoD
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

heh, takze jsem se potkal s JXP, mozna bysme tenhle thread mohli prejmenovat na "CoD na Gamezone" a obcas se tady svolavat
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Slezman(CZE) píše:heh, takze jsem se potkal s JXP, mozna bysme tenhle thread mohli prejmenovat na "CoD na Gamezone" a obcas se tady svolavat
Ty si sef :) Neni to spatnej napad... Taky sem dneska podkal JXP, ale zrovna, kdyz sem zacinal hrat, tak se Slezman a pozdeji JXP odpojili... Asi me to delaji schvalne :sad: :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“