Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
miho
Čestný člen
Čestný člen

Re: Inferno

Příspěvek od miho »

Inferno píše:Nevite nahodou kde se da splasit Half-Life 1 Source?
Musis koupit HL2 Silver nebo HL2 Gold. Samostatne se ani pres Steam koupit neda :(
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Inferno
Začátečník
Začátečník

Hmm

Příspěvek od Inferno »

No tak to je teda pekne na pytel.
Derec
Začátečník
Začátečník

Re: Inferno

Příspěvek od Derec »

Inferno píše:Nevite nahodou kde se da splasit Half-Life 1 Source?
Taky jsem ho sháněl a pak jsem si na netu prohlédl nějaké screenshoty a přešel mě zájem. Já jsem od toho čekal mnohem víc. Mám klasického HL1 a řek bych že podle těch screenů vypadá snad ještě líp než HL1:Source.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

nekde to tu bylo ale nemam cas to tady projizdet.......mam buginu a nemuzu preskocit ten most hned na zacatku......co s tim?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Musíš podržet SHIFT pro turbo..
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Ahoj
Chci se zeptat,zda je možné nějak získat zpět zapomenuté uživatelské jméno na STEAM :oops: Kamarád si odinstaloval STEAM a neví jaké měl uživatelské jméno, konkrétně to číslo, co se mu vytvořilo za jeho jménem.Seriové čislo i heslo pro přístup na STEAM zná.Je nějaká adresa ne kterou se může obrátit ??
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Jak zapnu v teto hre titulky a zobrazeni FPS?? Dekuji.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Titulky zapnes v options a fps nevim....
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

EfineSS píše:Jak zapnu v teto hre titulky a zobrazeni FPS?? Dekuji.
fps jsou v konzoli..... cl_showfps 1 ... nejsem si 100% jistej, tak me nekamenuj kdyby nic.... :roll:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Kelly píše:
EfineSS píše:Jak zapnu v teto hre titulky a zobrazeni FPS?? Dekuji.
fps jsou v konzoli..... cl_showfps 1 ... nejsem si 100% jistej, tak me nekamenuj kdyby nic.... :roll:
NJ, ale se tam zobrazi tak mala pismenka ze je docela problem je precist (FPS)
takze radeji FRAPS ...www.fraps.com
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ty pismenka jsou fajn ,navic cloveku pomaha jejich barva, takze priblizne vi, jak na tom je a da se to precist v pohode, hnedka si to pisu do autoexecu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Nikdo neví jestli mu je pomoci ? :sad:
Chci se zeptat,zda je možné nějak získat zpět zapomenuté uživatelské jméno na STEAM :oops: Kamarád si odinstaloval STEAM a neví jaké měl uživatelské jméno, konkrétně to číslo, co se mu vytvořilo za jeho jménem.Seriové čislo i heslo pro přístup na STEAM zná.Je nějaká adresa ne kterou se může obrátit ??
Potřebuje totiž ještě někoho kdo by mu napsal dopis v angličtině s popisem jeho problému :oops: Gabeneček prý česky neumí 8-)
Prosim prosim :oops:

EDIT:
No tak něco jsem našel přímo ve STEAMu(u přihlášení na ůčet),ale neumím vubec anglicky :oops: Poraďte co mám odklikat abych náhodou něco neposr... :oops: (znám CD-key a heslo)
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tenkrát poprvé...

Příspěvek od DivX »

Tak neska sem pařil HL2..! A musím říct, že je to velice povedená hra, ve které se najde sem tam i nějáká ta chybička...
Já už ho "pařil" sice dříve, ale to sme jenom jako by s kámošem okoukávali engine...
Celé to kolem HL2 si myslím, že je až moc přehnané... podle toho co kod říká sem si to představoval trochu jinak (trochu promakaněji).
Čekal sem mnohem promakanější grafiku a mnohem lepší fyziku...
Rozstřílávání desek, krabic nejdeme skoro v každé lepší hře (ET) a když skočím z výšky na krabici, a vona se rozbije, to už tady taky bylo (DeusEx).
No a to nemluvím o velice citlivém skle (když vezmete skleněnou flašku a jen tak ji zase "E"čkem pustíte na zem, tak se rozbije;) A taky když nějákí to prkínko rozmlátím, tak se sice rozpadne na drobnější kousky, ale jako by se některé části vypařily. Také mě překvapilo, že když sem se tak procházel vodou, tak mi to šlo stejně hladce, jako na suchu...
No a sklo, jako ve velkých oknech je taky nějákí divní... když do něj střelím a pak nim projdu, tak to vypadá, jakoby se rozesypávaly puzzle...
Fyziku předmětu a grafiku některých částí bych hodnotil tak 5 z 10ti.
Ale co se týše fyzikou postav, tak to je něco! Když setnete do nohy běžícího komouše (ten v tom černém s plynovou maskou po xichtě), tak jak se skácí k zemi, tak to je něco! Plynulé pohyby, jako by opravdu žil, opravdu to dostal do nohy, opravdu spadl a oprvdu zemřel. No a grafika postav je fakt dosti dobráááaaaAlyx!!! Ty postavy se tváří jako by fakt měli nějákou náladu. A když vejde te do nějákí místonsti tak ty škrábance na zdech sou všude jiné, jinak sou ty zdi popraskane, jinak nanesena omítka... o prostě booomba! No a co mě ještě štve, je že tam nejsou dynamické světla;( nepočítáme li Gordonovou baterku );
Taky když mlátíte páčidlem do zdi, tak se na zdi objeví rýho s transparentní barvou okolí škrábance a celkově to stmavne. A když budu opakovaně mlátit do zdi, tak se tam objeví takovej tmavej obdelník s ještě tmavší rýhou u prostřed. A ještě taky když střelím z dálky např. cca 20m ta pak se půjdu podívat na místo kam ta kulka trefila tu zem, tak ta díra je jako bych střílel kolmo do té země (zdi nebo čehokoliv jiného).
Momentálně sem ve 4té části a trochu by mohli upravit ovládání toho vznášedla...
Atmosféra hry naprosto unikátní, na děj sem ještě něják konktrétně nepřišel ale celkově fakt mazec! Když sme s kámošem poprve uviděli zombiky, tak sme se tak lekli, až sme vyskošili ESkejpem do menu*o)

Dal bych tomu 98%
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

chyby...

Příspěvek od DivX »

Jo a celkem mě štvě... na mojí sestavě mi to jede uplně v klidu (až na nadprůměrné loadingy) akorát mi sem tam nějákej kousek textury svítí modře:(

Nevíte čim by to mohlo bejt?

názorná ukázka: http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... =137&pos=2
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Milos P.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milos P. »

no konecne som ten hl2 presiel , no mrdal som sa stym asi 2 mesiace :-D ,ale nemozem povedat ze si to zopakujem.Uz to neni ono tato 2-ka, :(
hl1 forever
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Mtex píše:
Kelly píše: fps jsou v konzoli..... cl_showfps 1 ... nejsem si 100% jistej, tak me nekamenuj kdyby nic.... :roll:
NJ, ale se tam zobrazi tak mala pismenka ze je docela problem je precist (FPS)
takze radeji FRAPS ...www.fraps.com
HUH "net_graph 4" a "net_graphheight -11" (nevim estli pisu spravne) a mate FPS velkym dole. Staci si s tim pohrat.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

ja som to tiez zacal hrat, som sa dostal po black mesa east a ked ta zenska privola vytah ani sa uz nehne a nefim co s tym :?
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Joži píše:ja som to tiez zacal hrat, som sa dostal po black mesa east a ked ta zenska privola vytah ani sa uz nehne a nefim co s tym :?
nj chce to hledat....... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=31
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

docela pěkná slátanina zvuků z HL1: http://home.tiscali.cz/sestka/half.mp3
velikost 720KB
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Tranzistor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Offline hraní

Příspěvek od Tranzistor »

Svého času se tu objevil odkaz na stránku HL2 fandů, jak hrát bez internetového připojení. Ale v diskuzi ji už nemůžu najít a vygooglovat taky ne.
Na hru mám kupón od R9800. Stáhnu si ji pomocí Steamu na Win2K, ale hrát ji budu pod Win98 (nechci si zasírat pracovní OS hrami), které ani nemají nainstalované ovladače síťovky a rozhodně je instalovat nemíním.
Víte někdo, jak na to nebo ještě lépe ten odkaz?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“