ATI 9200 & pokles fps :(
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- kraftwerk
- Nováček

-
ATI 9200 & pokles fps :(
Hello, mam mensi problem uz asi rok mam ATI 9200(s 256mb) od sapphira,po ruznych testech jsem se rozhodl ze best catalyst jsou asi verze 4.4--- ale ted k problemu,casto hraji counter strike,kde jsem mel vzdy stabilnich 100fps ,ale jednoho krasnyho dne jsem potreboval prekopak wokna,tak jsem zase vse nainstaloval uplne presne jako vzdy,stejny catalysty,vse naprosto stejny zadny update nic. a kdyz jsem si chtel zahrat CSko tak co nevidim,fps mi spadlo na 72fps
sice je to stabilnich 72 ale nechapu co se stalo :(zkousel jsem tedy novejsi catalyst ci starsi,omegy,atd.stale bez vysledku,komp mam perfektni chlazeny i pasivni grafiku na ktery jsem pridelal big fan,takze teplota je ok,nechapu co se mohlo stat ,pokud by mi nekdo dokazal poradit budu vdecny,predem dikes! 
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- kraftwerk
- Nováček

-
- Kojotik
- Nováček

-
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A nebo to jde v configu.. taky pomaha nastavit vyší obnovovaci frekvenci v tom rozlišení ve kterým hraješ.Spirit píše:napis do konzoli ze:
fpsmax 999
a malo by byt pohoda...
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU
Tel: Samsung Galaxy S10+
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

- kraftwerk
- Nováček

-
mockrat diky za vse napady!
nakonec to opravdu bylo tim ze v csku bylo nastaveno max fps72
nevim proc me to netrklo hned ,nez jsem nekolikrat preinstaloval celej system a zkousel desitky ovladacu
))) jen mi moc neni jasny ze nikdo se mi to takto defaultne na tech 72fps nenastavilo az ted,ale problem je zazehnan
takze presto mockrat diky za vypomoc!
nakonec to opravdu bylo tim ze v csku bylo nastaveno max fps72
- Spirit
- Středně pokročilý

-