Jakého ICQ klienta

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jakého ICQ klienta

Příspěvek od Smith »

Dnes jsem měl reinstall Windows XP. A nechci si ho hned zasrat aby zase jel jak posrany. A tak se chci zeptat, jaký je nejlepčí ICQ klient, nějaký nenáročný a rychlý.
Díky
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakého ICQ klienta

Příspěvek od JanoF »

Smith píše:Dnes jsem měl reinstall Windows XP. A nechci si ho hned zasrat aby zase jel jak posrany. A tak se chci zeptat, jaký je nejlepčí ICQ klient, nějaký nenáročný a rychlý.
Díky
ci je nenarocny a rychly to ti neviem povedat na mojej zostave :lol: ale ja pouzivam trilliana je asi najlepsi co som zatial videl :wink: (ale to som ich vela nevidel :lol: :lol: :lol: )
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no, videl som icq20003b, icq lite 4, mirandu plus, mirandu, triliana a najviac sa mi pozdava miranda :)
http://www.miranda-im.org/release/download.php
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Já bych ti doporučil mirandu. Sám ji používám a sem max spokojenej. Stačí si jí přispůsobit a je to :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Smith píše:Dnes jsem měl reinstall Windows XP. A nechci si ho hned zasrat aby zase jel jak posrany. A tak se chci zeptat, jaký je nejlepčí ICQ klient, nějaký nenáročný a rychlý.
Díky
Vždyť se to tu řešilo mnohokrát. MIRANDU
//edit: tady maji skoro všichni mirandu a někteří triliana, takže zkus oba a uvidíš
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

JanHavlicek píše:
Díky
//edit: tady maji skoro všichni mirandu a někteří triliana, takže zkus oba a uvidíš
Stáhnul jsem si Mirandu, ale jak mám dostat všechny kontakty z ICQ (2003a) do Mirandy ?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Smith píše:
JanHavlicek píše: Vždyť se to tu řešilo mnohokrát. MIRANDU
Stáhnul jsem si Mirandu, ale jak mám dostat všechny kontakty z ICQ (2003a) do Mirandy ?
Jsme to vůl. Vždyť se to tam stáhlo samo.
Sorry za blbou otázku.
AlderMan
Nováček
Nováček

Příspěvek od AlderMan »

Do nedávna jsem měl Trilliana, ale vykopal jsem ho po té, co jsem zjistil, že mi někdy nepřijímá zprávy. Psal jsem si z jedním típkem a on přestal odepisovat. Tak jsem mu pořád psal, že proč mi nepíše a on mi nakonec zavolal telefonem, že mi píše, ale nepřichází mi jeho zprávy (moje jemu jo). Tak jsem si zkusil napsat od někoho jiného a zase mi to nepřišlo. Nejhorší na tom je, že když vám ty zprávy blokuje, tak se o tom většinou ani nedozvíte. Daleko lepší by bylo, kdyby radši spadl.
Ale škoda, Trillian se mi dost zamlouval.
MSI KT6V-LSR (chipset VIA KT600), Barton 2600+, RAM A-DATA 512MB 400MHz, ATI (Sapphire) Radeon 9600 + VGA Silencer, Seagate Baracuda II 30GB
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Určitě mirandu...jednoduchá, přehledná a navíc si k tomu můžeš stáhnout spousty plug-inů :)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

http://sourceforge.net/projects/sim-icq/

-dobrej, s kvalitní češtinou, občas slítne... (ale to bude asi mým zas* systémem)
--dosti funkcí navíc (IP, vnitřní, vnější, jméno PC, OSD, ...)
JanHavlicek: to slovo skoro je tam přesné...
Francie ... sladká Francie
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

AlderMan píše:Do nedávna jsem měl Trilliana, ale vykopal jsem ho po té, co jsem zjistil, že mi někdy nepřijímá zprávy. Psal jsem si z jedním típkem a on přestal odepisovat. Tak jsem mu pořád psal, že proč mi nepíše a on mi nakonec zavolal telefonem, že mi píše, ale nepřichází mi jeho zprávy (moje jemu jo). Tak jsem si zkusil napsat od někoho jiného a zase mi to nepřišlo. Nejhorší na tom je, že když vám ty zprávy blokuje, tak se o tom většinou ani nedozvíte. Daleko lepší by bylo, kdyby radši spadl.
Ale škoda, Trillian se mi dost zamlouval.
me chodi vsechno... :oops: nekdy az moc...
nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

este muzes skusit gaim http://gaim.sourceforge.net/downloads.php ,a doporucuju taky trillian ... je to proste idvidualni no (:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mirandu, ale starou dobrou verzi 0.3.1 bez jakýchkoliv šílených pluginů
takže žádnej miranda pack
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pavel.minarik píše:mirandu, ale starou dobrou verzi 0.3.1 bez jakýchkoliv šílených pluginů
takže žádnej miranda pack
0.2.1 rulezzz, neni v ní nic navíc a funguje přesně tak jak má
ignorelist: kremrole a dezoláti
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jakého klienta v roce 2005?

Příspěvek od Necroman »

OK, chtel bych se take zeptat, jakeho klienta pro ICQ, od 30. června již nějaká ta doba uplynula, takže stále je dobrý tip Miranda či Trillian, nebo je dnes in už i něco jiného? Díky, Btw. používám ICQ 4 Lite a DOST mi vadí ty reklamy, proto hledám změnu.
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

v současnosti vypadá hodně zajímavě betaverze Mirandy 0.4 8-) ale s klasikou 0.3.x.x nic nezkazíš. výhodou mirandy je kompaktnost, jednoduchost, přehlednost a tuny pluginů a skinů.

trilian je pro děcka, je to takovej hybrid mezi mirandou a ICQ, no zkrátím to, je hnusnej :oops: a používá ho ICE :) , takže s ním poradí spíš on.
ignorelist: kremrole a dezoláti
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

zombux píše:v současnosti vypadá hodně zajímavě betaverze Mirandy 0.4 8-) ale s klasikou 0.3.x.x nic nezkazíš. výhodou mirandy je kompaktnost, jednoduchost, přehlednost a tuny pluginů a skinů.

trilian je pro děcka, je to takovej hybrid mezi mirandou a ICQ, no zkrátím to, je hnusnej :oops: a používá ho ICE :) , takže s ním poradí spíš on.
http://files.miranda-im.org/testing/

inac take asi ako trilian je aj im2 http://im2.com/
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

JanHavlicek píše:
Díky
nevyslo nahodou v hlasovani kdysi ze vetsina lidi pouziva porad obyc icq? ;)

btw miranda a trilian jsou pekne dreky! nedokazi prevest contact list z ICQ i se skupinama, vsechny usery jen nahazi tak jak jsou. f**k miranda ;)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

KOFis píše:
nevyslo nahodou v hlasovani kdysi ze vetsina lidi pouziva porad obyc icq? ;)
a znamena to snad ze je icq lepsi nez miranda nebo trillian?
KOFis píše: btw miranda a trilian jsou pekne dreky! nedokazi prevest contact list z ICQ i se skupinama, vsechny usery jen nahazi tak jak jsou. f**k miranda ;)
to bude asi tim ze miranda pouziva odlisni system kontaktlistu :wink:
btw: jen by me zajimalo kolik mas praktickych zkusenosti s mirandou / trillianem :roll: :lol: (muj odhad 0)
0118 999 881 999 119 7253
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

nj, zeptejte se lidi na libovolneho ICQ/DC/email klienta nebo prohlizec nebo antivirak nebo firewall a strhne se to do flamu typu "tohle rulezzz tamto suxxx", taky prileju trochu toho oilu do flamu ;)

ja hlasuju pro ICQ2003a, trillian nevim, miranda je ok (me teda k srdci neprirostla), ale ICQ4 fakt suxxX

PS: uplne nejlepsi je stICQ na mobilu :wink: a netahejte sem nejake Agile, Nicq, apod. NEZNAM! moja vira je pevna neotresitelna, hare...haleluja!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“