Starcraft

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Starcraft

Příspěvek od creco »

poradi mu tu nekdo?? hraju SC:BW a enemy postavil dva kontroly vzducholodi,, jak jsem mu je mel ***** znicit???
HP NX6310
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Starcraft

Příspěvek od mhl »

creco píše:... dva kontroly vzducholodi...
hmm snad sem si to do cestiny prelozil dobre :oops: :takze nepritel postavil veze a ty nevis jak je znicit....zalezi co ma on a ty za rasu...
pak ti muzu radit dal :roll:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Jj, z toho se nedá poradit.

btw. To je doba, co jsem hrál naposledy SC :roll:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

lidi lidi BW hraju po netu 5 let..kdyby nekdo chtel radu tak at se ozve ;)
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jojo stary dobry SC:BW, kam se hrabou dnesni hry, vzdy si reknu ze SC byl lepsi, takze uz ho mam docela v maliku, tak ten problem zkus vic specifikovat, jinak ti tu fakt neporadime
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

problem je ten ze jsem nevedel jestli na me pude po zemi nebo vzdusne (bylo to protos proti protosi((duel))) takze jsem mel pul pozemni a pul vzdusne army,, vyrashoval jsem ho,, ale problem byl ten ze se tam najednou obevilo 16 vzducholodi a ja nevedel jak je znicit,, za zergy by to bylo jasny,, kamikaze a hydrolisky,, ale protos proti protosi,, fakt nevim,, co je nejlepsi na vzducholode??
HP NX6310
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

creco píše:problem je ten ze jsem nevedel jestli na me pude po zemi nebo vzdusne (bylo to protos proti protosi((duel))) takze jsem mel pul pozemni a pul vzdusne army,, vyrashoval jsem ho,, ale problem byl ten ze se tam najednou obevilo 16 vzducholodi a ja nevedel jak je znicit,, za zergy by to bylo jasny,, kamikaze a hydrolisky,, ale protos proti protosi,, fakt nevim,, co je nejlepsi na vzducholode??
cemu rikas vzducholod? jestli tim myslis takovy to z ceho vylitavaj mali lodicky :-D tak ja na to sel (cca 2 roky zpatky..) s tema protoskejma co utoci jenom do vzduchu.. jedinej nazev z ty hry si napamatuju takze ti lip neporadim.. k tomu par dragonu atd.. ale myslim ze ti nekdo poradi lip.. uz je to dlouho co sem to hral.. :D
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Nabu píše:lidi lidi BW hraju po netu 5 let..kdyby nekdo chtel radu tak at se ozve ;)
Chci pomoct, sem lama, prohravam

Ale vim kdyz sem mel 30 cariru tak sem BOOSSSSSSSSSSS
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

TotalTrum píše: Chci pomoct, sem lama, prohravam

Ale vim kdyz sem mel 30 cariru tak sem BOOSSSSSSSSSSS
jo ale o tom to neni :roll: normální hra 1v1 netrvá ani 20minut...na netu je taktik a stránek spousta stačí googlit
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

myslim to tak jestli by mi nekdo neradil primo ve hre, kdo by se mnou chodil na BN a radil mi
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

TotalTrum píše:myslim to tak jestli by mi nekdo neradil primo ve hre, kdo by se mnou chodil na BN a radil mi
kolik je ti let? :)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

TotalTrum píše:myslim to tak jestli by mi nekdo neradil primo ve hre, kdo by se mnou chodil na BN a radil mi
kolik platíš za hodinu :lol: , nejlepší co tet můžeš udělat je vždycky si stáhnout na konci hry replay a podívat se jak ostatní hrajou....nebo si můžeš stáhnout replaye z nějakejch turnajů....je toho na netu hafooooo :roll:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

podle me je tato hra nejlepsi strategií ktera spatrila svetlo sveta ......
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Johny O píše:podle me je tato hra nejlepsi strategií ktera spatrila svetlo sveta ......
NO jasně...to se dá poznat podle Tvýho avatara :D
Návštěvník

no jasne, neni nic lepsiho nez 11 carriru s arbitrem :wink:
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

uz to celkem umim, nechce me nekdo otestovat ? .Taky obcas hraju UMS , a chtel bych si vytvorit vlastni, jenze anglicky toho moc neumim, chctel bych cestinu jen do toho editoru , nevite o nejakej ? sehnal sem akorat cestinu do celeho SC, pak tam ale nesel multiplayer. :wink:
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rumbo »

Anonymous píše:no jasne, neni nic lepsiho nez 11 carriru s arbitrem :wink:
a ktomu samozrejme 2 observery, ze? :twisted:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

autorovi:Neni nic snazsiho nez mit dostatecny pocet fotocanonu a cilit je na carriery :)
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ani ne, co takhle na hafo cariru hafo scautu ? kdo myslis ze vyhraje ? nebo na cariry archoni nebo templare.
Návštěvník

TotalTrum píše:ani ne, co takhle na hafo cariru hafo scautu ? kdo myslis ze vyhraje ? nebo na cariry archoni nebo templare.
carrieri suxx, templari hodej bouri, a scouti dokonaji dilo. carriery jsem mel vzdy jen jako podporu.

btw pokud hrajete vyvazenou hru tak je to o taktice, nenech ho to postavit a ovladej hru, jinak prohrajes. a pokud neni vyvazena, otazka cca 20 min jak uz nekdo rekl.

//zealotsky hordy rulezz :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“