Jaka je nej podlozka
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý

prosím, oprav si na spravne "MYŠKU", tohle trochu boli. podlozka k opticke mysi je stejne dulezita jako ke kulickove. rozdil je akorat v tom, ze kulickova proste nemuze jezdit po nerovnem povrchu, za to opticka ano. Podlozku ale clovek prece nepouziva jen kvuli funkcnosti .... nechapu, jak muzes rict, ze neni podlozka podstatna
.
---
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sorry za tu mi(y)škuJ X P píše:prosím, oprav si na spravne "MYŠKU", tohle trochu boli. podlozka k opticke mysi je stejne dulezita jako ke kulickove. rozdil je akorat v tom, ze kulickova proste nemuze jezdit po nerovnem povrchu, za to opticka ano. Podlozku ale clovek prece nepouziva jen kvuli funkcnosti .... nechapu, jak muzes rict, ze neni podlozka podstatna.
a na co je tedy tak důležitá podložka k optice? Abych se přiznal, tak jsem na začátku měl podložku, ale pořád mě rozčilovala, tak jsem jí vyhodil, zbytečně ležela na stole a zabírala místo
- Thellwin
- Administrátor

- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Já mám na stole sklo ... tam se ani MX510 nechytábigbalu píše:no vidíš, to bys klidně mohl i po stoje, je větší a určitě by po něm myška klouzala lépeThellwin píše:Já teď používám obyčejnej sešit A4 ... a jsem spokojenej, je velkej a pěkně mi po něm myška klouže
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

Řekl bych že bez problémů ... za tu chvíli co jsem jí zkoušel jsem si ničeho nevšim.hippygamer píše:
zminovali jste ze dobra podlozka je reklamni (jeden od T-Mobile, druhej nevim co).... dneska jsem si v tabaku vsim ze je novej level s podlozkou... donutil jsem prodavacku at mi ji ukaze.... je to nalepovaci tenoucka podlozka... zajimalo by me az si nekdo koupi tenhle level jak funguje s MX510... jde mi hlavne o presnost.. predem diky
Goldnoob team proud member!
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co rikate na Corepad Glass MousePad?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29550
Za cenu rekneme 700
Za cenu rekneme 700
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- petzed
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
muzes ji nekde sehnat za 700 ? Ja bych ji koupil.Butcherson píše:Co rikate na Corepad Glass MousePad?
Za cenu rekneme 700