Zkušenosti s AC ATI SILENCEREM 1 a chlazením graf. vůbec!

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Mammon
Nováček
Nováček

Zkušenosti s AC ATI SILENCEREM 1 a chlazením graf. vůbec!

Příspěvek od Mammon »

Ahoj vsichni, uvazuji o koupi tohoto chladice, ale nejsem si jisty. Pokud vim, nechladi pameti a ty u me MSI 9800pro pekne moooc zhavi. Docetl jsem se na foru czechcomputer, ze chladic celkem prekryva pameti a muzou se tim padem vice hrat! Nekdo tam dokonce psal, ze je doslova upekl. Tak co myslite a jake mate zkusenosti z chlazenim atd. Navic tento chladic ma jen 1500ot., zda se mi to malo.
Ted je ma grafika hrozne hlucna a taky hrozne hreje!!V zatezi na pametech neudrzim prst! A take gpu je varici. Musim neco udelat s chlazenim, ale zaroven s hlucnosti.
A jeste jeden dotaz, jak je to s maximalni teplotou gpu a pameti, vite nekdo? Provozni a max.
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

Nooo já mám na své grafice Arctic Cooling VGA Silencer a jsem maximálně spokojený. Výborně chladí a vůbec není slyšet.
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
Mammon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mammon »

A jak je to steplotou?? Projevi se snizeni v case?? A jestli muzete uvest konkretni teploty, byl bych nadseny :D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mammon píše:A jak je to steplotou?? Projevi se snizeni v case?? A jestli muzete uvest konkretni teploty, byl bych nadseny :D
Už se to tu několikrát řešilo!!! :x
Dokonce na www.pctuning.cz
je velice pěknej test chladičů VGA.
Mě šla teplota v case o 1-2°C dolů :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Co ja sem slysel, tak je vcelku hlucny, mel sem tu taky Silencer a moc tichy se mi nezdal, ale kdyz prej snizis otacky tak je to fpoho a chladi take dobre, ale nemel jsem moznost to odzkouset...
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolfstone »

MAN píše:Co ja sem slysel, tak je vcelku hlucny, mel sem tu taky Silencer a moc tichy se mi nezdal, ale kdyz prej snizis otacky tak je to fpoho a chladi take dobre, ale nemel jsem moznost to odzkouset...
No ty seš ale krasavec. Cool avatar. :lol:
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Dik, sak je to taky muj avatar .)... asie je asie no .)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“