Otaska ohladne Sound Blastir Live! 24 bit 7+1 ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Otaska ohladne Sound Blastir Live! 24 bit 7+1 ?

Příspěvek od random »

Nedavno som si kupil kartu SB Live! 24 bit 7.1 ....
Karta ma hned po instalacii prekvapila niekolkymi faktami, napr. kvalita vystupu sa mi zda o poznanie lepsia ako stare Live! ktore som mal doteraz ( a neporovnatelne lepsie ako integrovani Realtek.... ), a na druhej strane po HW stranke....
Karta sa totis vobec nehlasi ako Sb Live...., ale svoje device nama ma SB Audigy LS.... :? , co maju tieto 2 karty spolocne....?
Cip karty je CA0106-Pat o ktorom sa mi tiez ziadne podrobnejsie informacie najst nepodarilo...... :(
Celkovo sa mi vsak zda ze tato karta uz nema zo starom SB Live! naozaj nic spolocne......
Tu je link ako sa karta hlasi.... http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 448/ZK.JPG , alebo .... http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 48/zk1.JPG
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

To naozaj nikto nemate nejake presnejsie info o tychto ZK..... ?
Ja som aj napriek dalsiemu hladaniu ziadne presnejsie info stale nenasiel.... :oops: .... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Arnie
Začátečník
Začátečník

Sound Blaster Live 7.1

Příspěvek od Arnie »

Mam na tebe dotaz ..taky ti nejde nastavovat bass boost ve speaker settings ??? A manualne nastavovat basy a vysky ??? Dneska jsem si ji koupil a jsem z toho trochu sklamany,ale zase na druhou stranu je kvalita zvuku hodne dobra lepsi nez na me stare SB Live 5.1.Treba na czech computeru o ni pisou ze ma funkci bass boost podporovat tak nevim...jo a jeste ohledne eaxu ...taky jse mi zda se je to nejak ochuzene o efekty na me puvodni SB 5.1 jsem mel na vyber s mnohem vice efektu kdezto se SB 7.1 muzu zapnout v eax consoli zapnout jenom Environment :(
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sound Blaster Live 7.1

Příspěvek od random »

Arnie píše:Mam na tebe dotaz ..taky ti nejde nastavovat bass boost ve speaker settings ??? A manualne nastavovat basy a vysky ??? Dneska jsem si ji koupil a jsem z toho trochu sklamany,ale zase na druhou stranu je kvalita zvuku hodne dobra lepsi nez na me stare SB Live 5.1.Treba na czech computeru o ni pisou ze ma funkci bass boost podporovat tak nevim...jo a jeste ohledne eaxu ...taky jse mi zda se je to nejak ochuzene o efekty na me puvodni SB 5.1 jsem mel na vyber s mnohem vice efektu kdezto se SB 7.1 muzu zapnout v eax consoli zapnout jenom Environment :(

Pozriem sa dnes na to..........
Kzdopadne aj ja som prechadzal zo Sound Blaster 5.1 a kvalita zvuku je rozhodne o tiredu vyssia..... :)
Arnie
Začátečník
Začátečník

Sumeni pri hrani her s eax

Příspěvek od Arnie »

Tak jsem prisel na jednu musku ....stava se mi ze pri hrani her na pr.: Call of duty,Rome total war ,mi najednou z niceho nic zacne tak podivne sumet v repraccich,je to jako by nejake ruseni ..stava se to jenom pri hrach myslite ze je to na reklamaci ??? Jinak pri nastaveni v Device Control v ovladacich panelech jsem mel defaultne nastaveny Sampling rate na 48 KHz a Bit Depth na 16 bit,kdyz jsem to prehodil na 96 KHz a 24 bit tak jsem zatom zadne problemy nespozoroval myslite ze toto nastaveni ma vliv na funkcnost karty ??? Neni to pouze pro externi USB zvukovky ??? Jinak jsem si udelal takovy mali test hral jsem hru do te doby nez jse ono podivne ruseni zacalo projevovat a najel pres spravce uloh na Device control a pri prepnuti s default nastaveni na ono Sampling rate 96 KHz a Bit Depth na 24 bit to prestalo okamzite delat ....zda se mi to podivne ze by 24 bitova zvukovka nedokazala pracovat v 16 bitech.Dekuju za kazdou radu

Jo a nepodporuje nahodou jenom eax 3.0 ???
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“