Srovnání Zalman VF700 (ALCu/CU) vs. Silencer rev. 1

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Mammon
Nováček
Nováček

Srovnání Zalman VF700 (ALCu/CU) vs. Silencer rev. 1

Příspěvek od Mammon »

Ahoj vsichni, zajima me, jestli mate zkusenost hlavne se zalmanem, byl jsem rozhodnuty pro chlazeni me grafiky Silencerem rev. 1, ale dnes jsem objevil VF700 a moc se mi libi. Navic je soucasti baleni, pasta, redukce na vetracky 2x 12v, 2x 5V a 8x pasivy na pameti! Zalman muze bezet na 5V pri otackach cca 1300 a hlucnosti 18,5 db.
Nevite nekdo jaky muze byt rozdil mezi temito chladici? Vykon/hlucnost.

Taky se mi libi cena - AlCu verze stoji 746 Kc s Dph!! Coz je dobra cena kdyz tam jsou i ty pasivy, ktere samostatne stoji 230Kc!
K Silencerovi jsem si chtel koupit jeste pasivy, takze bych se s cenou dostal vys nez se zalmanem.
Tady na foru jsem nasel jen jeden thead o VF700 a nic se nedozvedel, vim, ze silencer ma oblibu, ale najde se nekdo, kdo vi o tomhle chladici??
Diky!
Case: Chieftec DX, 360W Chieftec zdroj, MB: Epox 8RDA3+, AMD Athlon XP 2800+(barton), RADEON 9800 Pro, 512 ram, HDD 160 Gb Samsung SATA, DVD-rom, CD-rw, FDD, Soundblaster live! 5.1, Cambridge Soundworks 5.1, case fans: 1x120mm, 2x80mm.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“