Přišel jsem ke kombu a točily se jen fany...
Copak se nám podařilo spálit...
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- dr.Neo
- Nováček

-
Tak už mi vyreklamovali i tem 3 spálený disk:-)). Ani nevíte jak se mi ulevilo!! Už jsem myslel že si budu muset kupovat nový.dr.Neo píše:To mě se podařilo spálit 3 HDD. Jeden jsem spálil tak že jsem ho položil na spodek casu zrovna do místa kde byl železný výstupek na přidělání PCspeakru. A tem malý výstupek na HDD spojil co neměl a už šel malý dým. Bohužel už nebyl v záruce a ještě mi leží doma. HDD byl Quantum fireball 20GB. Druhý HDD se mi spálik když jsem za chodu zapojoval zdrojový kabel do DVD a nějak se mi to zkratovalo. Zdroj se vypnul jako při zkratu ale HDD to nerozchodil. Ten jsem vyreklamoval. A ten poslední HDD shořel když jsemsi nepřišrouboval TV kartu. Do té jsem pak zasouval konektor. Karta vyskočila komp se restartoval a z HDD se zase zakouřilo. Ten se teď reklamuje. Ty poslední dva byly WD 120GB.
- OverKill
- Červená karta

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja sem spalil jeden HDD satak Baracudu
a vyreklamovali me ho
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
OverKill's Casemod 1.0
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tych diskov viac na konte >> vsetky posli na nevsimnuti si pretoceneho napajacieho konektora (5V<=>12V)
momentalne cakam az mi odide elektronika na hitachi deskstak 180GXP 180GB (datovy aj napajaci konektor opravovany pajkou a jeden z napajacich pinov uz chyba)
edit: preklepy
momentalne cakam az mi odide elektronika na hitachi deskstak 180GXP 180GB (datovy aj napajaci konektor opravovany pajkou a jeden z napajacich pinov uz chyba)
edit: preklepy
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- Sleyo
- Nováček

-
ECS K7S5A - kill
Takze pri nasadzovani noveho chladica sa mi smikol srobovak a pekne som zlomil 1 suciasku pri slote - doska of course nenabehla
ale teraz pride ten bonus - som do 20minut zohnal dalsiu taku istu dosku - uz killnutu tym istym osvecenym postupom ale tento krat do plosaka ryha a teplovzdusnou pajkou sa ta suciastka vymenila a doska IDE !!!
ale teraz pride ten bonus - som do 20minut zohnal dalsiu taku istu dosku - uz killnutu tym istym osvecenym postupom ale tento krat do plosaka ryha a teplovzdusnou pajkou sa ta suciastka vymenila a doska IDE !!!
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PatrikBauchel
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: hehe toho by bylo
Prvni byl asi C64
Ale mozna to byl jen odeslej kazetak, pak deska s cpu AMDk5 100, pak hromada cd-romek sla do riti, Hp-Writer, pak nejakej trandak v 17monitoru Dellu, pak nevim jestli se to pocita ale zlomil jsem pri nasazovani chladice na 2600+ tu pacicku co drzi chladic na desce za soket
) Pak sem uvaril elektroniku v 1GB SCSI hdd, jo pak jsem odpalil trandak v reprakach od kompa:-) jaksi me nedoslo ze radio ma pro sluchatka nekolika W vystup a ty repraky maj nizkofrekvencni vstup
) LOL, druhy repraky jsem byl 2x raklamovat protoze jsem je prebuzoval walkmanem a zacly po case delat takovy divny bouchani jak kdyby byla natrhla membrana! reklamace OK.
)
Pak nejaky ESS ISA zvuk, GRAFARNU ZADNOU
))
Kamos si odpalil scsi radic tim ze tam pripojil spatnej kabel (snazil se pripojit scaner) a litaly mu z radice 2metrovy jiskry
) Radic kaput zbytek OK
Pak nejaky ESS ISA zvuk, GRAFARNU ZADNOU
Kamos si odpalil scsi radic tim ze tam pripojil spatnej kabel (snazil se pripojit scaner) a litaly mu z radice 2metrovy jiskry
Asus Rampage Extreme II 1366, Xeon W3520, 3x2 GB Kingston 2000 Mhz, 2x Velociraptor 300 GB, 850W Corsair, Asus P5E3 Premium 775, Xeon 3350, 2x2GB OCZ 1600 Mhz, 1,5 TB Seagate, 750 W Corsair, Asus 4870x2
- Intelman
- Začátečník

- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
parkrat sem odpalil pojistku ve zdroji (vymena a OK)
jednou sem nezasunul celou ramku do slotu (byla to 256MB DDR333 2.5 A-Data) a dým jak prase, hned sem to vypl, a smutne cumel na ty odpaleny kontakty, sekundakem sem je prilepyl spatky, prelestil sem to (byly trochu cerny) a OK
a taky jeste radic (nebo co to je, DIN konektor) klavesnice u 486
jednou sem nezasunul celou ramku do slotu (byla to 256MB DDR333 2.5 A-Data) a dým jak prase, hned sem to vypl, a smutne cumel na ty odpaleny kontakty, sekundakem sem je prilepyl spatky, prelestil sem to (byly trochu cerny) a OK
a taky jeste radic (nebo co to je, DIN konektor) klavesnice u 486
- Self-Ki11er
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI FX 5700-asi
no jednou ji skratovalo prid napajeni a nesel comp...den nez sem ji posilal na reklacku sem ji jeste zkusil...ale nemel sem to prid napajeni poradne zatahnuty...tak s ni sel trochu smradek...jeste nevim jesli ji reklamujou...kdyztak to svedu na ten skrat...
no jednou ji skratovalo prid napajeni a nesel comp...den nez sem ji posilal na reklacku sem ji jeste zkusil...ale nemel sem to prid napajeni poradne zatahnuty...tak s ni sel trochu smradek...jeste nevim jesli ji reklamujou...kdyztak to svedu na ten skrat...
MB: Asus A7V880 CPU:AMD Athlon XP 2600+ @ 3200+(11.5x193) CASE COOL:2x CoolerMaster TLF-S82-EB,SPIRE FD08025B1L3 CPU COOL:SPIRE FalconRock II VGA:Leadtek Winfast A6600GT THD @ 585/1165 Cooled By Zalman VF700-AlCu HDD:Seagate Barracuda 120GB (U-Ata,7200 Rpm,8MB Cache) RAM: 2x Samsung 512MB DDR 400 mhz CL 2,5 (2,5-3-3-6) MOUSE:Genius NetScroll+ Superior ZDROJ:LC Power 550W Gold
- Sir_Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Raz som si kupil napalovacku a dvd romu, prisiel domov,
zacal montovat, ale bolo tam moc prachu
a tak som dostal genialny napad, ze si povysavam comp. Vsetko som
vycistil a tesil sa, ze jake budem mat tiche pc. Zmackol som power a vzadu
zo zdroja vyletel cca 1m dlhy mas iskier, tak prudky, ze opalil stenu
[doslova]. Otvoril som case a z konektora hdd lietaly iskry [aha,povedal som si: "Asi by som to mal vytiahnut z elektriky"].
Vsetko bolo vyhorete, ostali mi iba ramky a patica na procesor
[doska mala bx chipset]. Vsetko bolo po zaruke, tak som sa pokusil
reklamovat aspon dvd a cdrw - neuznali mi to.
zacal montovat, ale bolo tam moc prachu
a tak som dostal genialny napad, ze si povysavam comp. Vsetko som
vycistil a tesil sa, ze jake budem mat tiche pc. Zmackol som power a vzadu
zo zdroja vyletel cca 1m dlhy mas iskier, tak prudky, ze opalil stenu
[doslova]. Otvoril som case a z konektora hdd lietaly iskry [aha,povedal som si: "Asi by som to mal vytiahnut z elektriky"].
Vsetko bolo vyhorete, ostali mi iba ramky a patica na procesor
[doska mala bx chipset]. Vsetko bolo po zaruke, tak som sa pokusil
reklamovat aspon dvd a cdrw - neuznali mi to.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
- honny
- Středně pokročilý

ROFL!Sir_Killer píše:....
Ty jsi blazen, ze? Stat. elektrina + PC v zasuvce + lama = to, cos popsal...
Snad aspon nejdriv vytahnu kompl ze zasuvky, ne??!! OMFG....
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Sir_Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Blazon nejsu[aspon dufam], ale 220 ma uz dokopalo tolko krat, ze to ani neratam[ja su drsnej].Honny píše:ROFL!Sir_Killer píše:....![]()
![]()
![]()
Ty jsi blazen, ze? Stat. elektrina + PC v zasuvce + lama = to, cos popsal...
Snad aspon nejdriv vytahnu kompl ze zasuvky, ne??!! OMFG....
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Now working on project :
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mnoo...
jj, já sem odpálil mechaniku a to mě taky silně připomínalo smrad z nemocniceSerge píše:Já v létě vodškvařil zdrojfuj smrad jak v nemocnici
![]()
![]()
- t00thy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já nikdy nic:-D
No,já jsem vlastně ještě nic neodpálil.Ale kámoš jo.Nevypnul zdroj a vytáhl z něj napájecí kabel.Odnesla to základovka i se zdrojem.Kupodivu mu to vyměnili.
Pak tam u něj bylo ještě plno problémů.Ale to nebudu rozvádět.
- racous
- Začátečník

- Necroman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jednou mi odešel, jako asi každému pokročilému uživateli PC, zdroj, konkrétně jeden kondik. Nejlepší na tom bylo, že začal "odcházet" z ničeho nic, když na tom pracovala sestra. Ještě štěstí, že jsem rychle zareagoval a během půl minutky to vypnul, i tak to stačilo pěkně zasmrdět místnost
... Takže: bacha na to, kvalitní zdroj je důležitý
!
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
- t00thy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No,tak Já jsem to ještě nespálil,ale je jen otázka času kdy se tak stane.zde vidíte mé pracovní podmínky a to,co se možná spálí.
http://www.t00thy.wz.cz
http://www.t00thy.wz.cz
- Nokiaaa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: