Video

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Leon S. Cannady
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Video

Příspěvek od Leon S. Cannady »

Potřeboval bych poradit co všechno potřebiüji k tomu abych mohl z analogové kamery natáhnout video a poté sestříhat a nazpátek nahrát na video. Co by jste doporučily?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ako najlacnejsie riesenie by sa dala pouzit nejaka TV karta ( tuner ) ...., pripadne graficka karta Vivo ( ak v sucasnosti rozmyslas o upgrade grafiky.... )......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Video

Příspěvek od Dzin »

Leon S. Cannady píše:Potřeboval bych poradit co všechno potřebiüji k tomu abych mohl z analogové kamery natáhnout video a poté sestříhat a nazpátek nahrát na video. Co by jste doporučily?
Koukám že si tu novej ale to te neomlouvá aby si trochu hledal protože toto se tu řešilo nedávno. A název předmětu je taky nicříkající!
Potřebuješ TV kartu :wink: nebo VGA s VIVO :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Leon S. Cannady
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon S. Cannady »

Jo, ale nikde jsem se nedočetl o tom jestli to jde pak i nazpátek z PC na Video. Protože já mám na grafce TV OUT a ten když připojím na TV tak to má ůplně jiný barvy hlavně převládá červená. Mám Geforce FX 5200 128MB 64bit od Jetway. Snažil jsem se to pomocí softvéru (TV tool) odstranit ale nepodařilo se to.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jasně že to jde i nazpátek musíš mit aspoň videaó out nebo tu TV kartu , jde to rovnou třeba na VHS přes Pinnacle Studio :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“