Budu kupovat myš k notebooku, ale nevím jakou, neměla by být moc drahá, ale pěkná a asi malá prostě k notebooku, díval jsem se po Genius NetScroll+ Mini Traveler Pro ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30073 ), ale nemám moc důvěru ke Geniusu, co byste vzali vy ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
nj, ale ta cena
Jinak jakou máte zkušenost s myšma od Geniusu ? Líbí se mi tam ten navíječ kabelů. Díval jsem se i na bezdráty, ale moc jsem tam toho nevykoukal, jsou docela drahý
ja genius nemuzu jakoukoliv je to o tom co na tom chces delat , pokud chces hrat neco na prof urovni tak si rovnou otevri okno a ten genius vyhod pokud to mas na office atd tak v nem nevidim problem
No na profi úrovni určitě ne, ta myš ani není pro mě, je jasný, že kdybych měl hrát něco na profi úrovni, nebudu si pořizovat malinkou myš, ale vezmu třeba MX510, docela blbý je, že u tý Géniusky je dodací lhůta neznámá , samozřejmě by nebyl problém koupit to v jiným shopu, ale budu ještě brát další věci a ty jsou v ostatních shopech o dost dražší než v CC
genius prosim ne... to opravdu ne... PM si na nej sice nestezuje a rika, ze ty jeho jedou OK, ale co jsem u nej zkousel, tak z meho hlediska jsou nepouzitelny i pro wokna, at uz senzorem nebo ergonomii... co treba logitech mouseman traveller?
Ten Genius je celkom v pohode... tento mini traveler je celkom oblubeni model......., zatial sa ziadna na reklamaciu nevratila... za tie peniaze urcite celkom dobre splni svoj ucel....
Mne osobne sa vsak tato konkretne zda trochu mala...., na pracu aj k NB je to skor pritaz.... ( asi mam moc velku ruku..... ) ....
2Dzin: Jo, přišel ve středu, no já s ní nedělám, jen občas na zkoušku, vzal jsem červenou verzi, která je fakt moc pěkná, asi ti udělám nějaký foto, je taky docela rychlá, ale pro mě je moc malá, no holt jsem zvyklej na velkou stolní krysu
To je právě ono nejlepší je si to vyzkoušet, než objednat ale jak říkáte je to pár korun.Pokud budu na noutu dělet víc tak si tam dám z desktopu ale mě jde o max skladnost a taky abych se třeba v čajovně nezamotal do kabelu. Mě se líbí černa nebo stříbrna.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...