Problem s Wd120bb hlasi se jako sdc a ma jen 80Gb
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- shadow Walker
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s Wd120bb hlasi se jako sdc a ma jen 80Gb
Mam mensi problem mam wd 120Bb drive fungoval normalne slapal jak hodinky ale ted kdyz zapnu pc tak drive se hlasil jako wd120bb a cosi ale ted se hlasi jako sdc cosi a ma kapacitu jen 80Gb nevite cim to muze byt? Zrovna pred 2 mesicema me vyprsela zaruka
Hard neutrpel zadnej naraz nebo nejake ostre vypnuti ja opravdu nevim Diky za kazde reakce
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nieco podobne mi uz niekolkokrat spravil poskodeny IDE kabel.... mozes vyskusat napr. to....
Co hlasi SMART...? ...., pripadne diagnosticke nastroje priamo od WD....?
Co hlasi SMART...? ...., pripadne diagnosticke nastroje priamo od WD....?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- shadow Walker
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
pozri na webu WD, tam je nejaka utilitka ktora pracuje pod DOS-omshadow Walker píše:Ide kabelem to nebude protoze jsem to zkousel i u kamosa a delalo to to same. A ten hard se nedostane ani do vinu i kdyz je jako slave pod hadrem s winama ktery fungujou. Potreboval bych nejake utilitky co pracujou uz v dosu.
- MaTTo S
- Začátečník

-
Aky stary je ten HDD ?? Takyto jav sa da pozorovat u starsich HDD pod 10 GB ked uz odchadza elektronika tak BIOS ma problemy z detekovanim HDD a nespravne ho nadetekuje apotom s nim ani nevie pracovať . A keď ti to robi aj na druhom PC moc nadeje v tom neni . Kolko na neho bola zaruka ??
No ja mam tiez WESTERN WD 1200 JB zaruka bola 3 roky mam ho rok zatial no problem .
No ja mam tiez WESTERN WD 1200 JB zaruka bola 3 roky mam ho rok zatial no problem .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- shadow Walker
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaTTo S
- Začátečník

-
No ked je stary rok ak si ho nekupil uz pouzity tak ta elektronika by mala vydrzat viac ja mam ten 1200JB a ide jak gula nevim co sa s tim mohlo stat
Keby to bola ina znacka tak OK toto mi urobil MAXTOR ale len raz po resetu COMPU uz ani nenabehol
vymenili za WD vtedy 10 GB este .
Ale ak to neni v IDE kableu ani v radici a bolo to skusane na inych PC sa s tym mozes rozlucit :old3: nepaci sa mi ked nekomu odide WESTERN je to moja najoblubenejsia znacka .
Keby to bola ina znacka tak OK toto mi urobil MAXTOR ale len raz po resetu COMPU uz ani nenabehol
Ale ak to neni v IDE kableu ani v radici a bolo to skusane na inych PC sa s tym mozes rozlucit :old3: nepaci sa mi ked nekomu odide WESTERN je to moja najoblubenejsia znacka .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .