adsl -> wifi?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Návštěvník

adsl -> wifi?

Příspěvek od Návštěvník »

smi se preprodavat adsl? ze by se zaplatila treba 2Mbit linka adsl a rozhazelo se to mezi uzivatele pres wifi.

to by prece tak 10 lidi uzivilo nebo ne?

:oops:
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: adsl -> wifi?

Příspěvek od krizovka »

@llb_in píše:smi se preprodavat adsl? ze by se zaplatila treba 2Mbit linka adsl a rozhazelo se to mezi uzivatele pres wifi.

to by prece tak 10 lidi uzivilo nebo ne?

:oops:
Podle mně jo.Ale už tak máš agregaci 1:50 a když do rozdelíš mezi ještě dalších 10 lidi tak nic moc.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

myslim ze prodavat dal linku smlouvy o ISP obecne zakazuji. zalezi asi co konkretne ve smlouve mas.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

KOFis píše:myslim ze prodavat dal linku smlouvy o ISP obecne zakazuji. zalezi asi co konkretne ve smlouve mas.
Já teda ADSL nemám a ani bych ho nechtěl.Já mam wifi a nic takového ve smlouvě nemám.Takže Jak říkáš chce to pořádně pročíst smlouvu. 8-)
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“