Default jsem měl 10 900, bylo to na Omegách 2590. Ten problém s rozpadem obrazu jsem si na nich prožil, myslím, že jsem to sem psal zrovna já. Pavel Minařík se s tím už setkal i jinde. Od té doby jsem přešel na obyčejné desktopové Catalysty 4.12, ale časem se chystám zpět k Omegám, chci jim dát druhou šanci, protože byly super.Dzin píše:A default si měl kolik? Já 11100bSpectral píše: Jo, je to taktnuté přes Omegy + moje klasická tajná kuchyně na ladění kompu. Těch 13000 je stabilních pro dlouhodobý provoz, dá se jít i výš, ale pak už ten NB dost topí a je to takové nějaké přehnané. Právě pracuju na jednom kroku, který by mi umožnil stabilních dlouhodobých 16 až 17 tisíc, ale to bude ještě nějakou dobu trvat.
Jaká verze tech Omega driverů? Prej jsou snima problémy že se rozpada obraz a pak už pomůže jen reinstal. Je to popsáno vsekci Ovladače.
Pochlub se na jakejch frekvencích máš těch 13000b?
A co 3dMarkO3? Nějakej jinej OC stím NB provádíš?
Na jakých frekvencích bylo těch 13000? Tuším, že 530/540 (jádro/paměti), ale jistý si nejsem. Teď dělám na mnohem těžším kalibru. Dneska jsi mě trochu hecnul, tak jsem na tom dělal celou noc, až teď se jdu vyspat. Ale myslím, že výsledek zatím vypadá slibně - posuď sám:
Coming in January 2005.