Váš názor na tenhle case
Moderátor: L4mka
- Tomek
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Case je to dobrej ale ten vnitrek je nic moc sam mam coolermaster ale vyssi tridu kde plechy jsou lip spracovany.
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
- MrkEw.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- MrkEw.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- MrkEw.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
4stoobi: jj premmýslel jsem nad tim dost dlouho a nakonec sem se rozhodl, že vezmu tu černou......jelikož bych chtel ten vnitrek poniklovat ......ta stríbrná by vypadala krute s bilim neonem....neco ve stylu HyperCude na bittechu .... ale ja beru tu cernou....ta mi proste padla do oka......ted už jen setrim..
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- MrkEw.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj thx...už tak nejak mam v hlave srovnaný co a jak s tim udelat.......ale potreboval bych sehnat tu firmu, která řeže vodou.......jeste sem premýslel o nejaky originálním tvaru do bocnice, ale asi zustanu u obdelníku se zaoblenýma rohama....
NEVÍTE PLS NEKDO O NEJAKÉ FIRMICCE CO BY MI ŘÍZLA BOCNICI VODOU....
NEVÍTE PLS NEKDO O NEJAKÉ FIRMICCE CO BY MI ŘÍZLA BOCNICI VODOU....
- MrkEw.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele: