Jak rychle jste připojeni na internet přes Wi-Fi?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Kmonda
Začátečník
Začátečník

Jak rychle jste připojeni na internet přes Wi-Fi?

Příspěvek od Kmonda »

Jak rychle a za kolik Kč? Podívejte se na tohle www.oxid.cz na jejich ceníky :lol: :lol: ! Dobře profitují na tom že tady nic jinýho není.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jak rychle jste připojeni na internet přes Wi-Fi?

Příspěvek od KOFis »

Kmonda píše:Jak rychle a za kolik Kč? Podívejte se na tohle www.oxid.cz na jejich ceníky :lol: :lol: ! Dobře profitují na tom že tady nic jinýho není.
ceny jsou tam normal spis ty limity 0,5 GB jsou trochu nahlavu.
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Myslel sem ty ceny bez limitu. Tobě se zdá 600 bez DPH za 192kb/s? Trochu vedle s porovnání třeba kabelovky, eurotelu, ADSL! Nemyslíš :?
PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Kmonda píše:Myslel sem ty ceny bez limitu. Tobě se zdá 600 bez DPH za 192kb/s? Trochu vedle s porovnání třeba kabelovky, eurotelu, ADSL! Nemyslíš :?

To nic není mrkni sem http://www.straznica.cz/cenik.htm :-D
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? fiha
u nas pytaju za 192garantovanu 7000
z agregovanu 1:40 550 :)
bez dph v sk :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

2mbps sdíledné pro cca 80 uživatelů za 380kč/měsíc bez omezení rychlosti a množství dat. Zatím se mi nestalo, že bych stahoval rychlostí menší jak 20kB/s a vetšinou si k brouzdání nebo stahování ještě pustím evropu 2 na 128kbps takže naprostá pohoda
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

PhaNtom_CZ píše:
Kmonda píše:Myslel sem ty ceny bez limitu. Tobě se zdá 600 bez DPH za 192kb/s? Trochu vedle s porovnání třeba kabelovky, eurotelu, ADSL! Nemyslíš :?

To nic není mrkni sem http://www.straznica.cz/cenik.htm :-D
Pěkný :old8: . Nejsou tak trochu na :stupid: ? Koupil si to vůbec někdo :?
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

karf píše:2mbps sdíledné pro cca 80 uživatelů za 380kč/měsíc bez omezení rychlosti a množství dat. Zatím se mi nestalo, že bych stahoval rychlostí menší jak 20kB/s a vetšinou si k brouzdání nebo stahování ještě pustím evropu 2 na 128kbps takže naprostá pohoda
Ty seš dobře vysmátej, pěkně se Vám to navišuje :wink:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no podla mna v poho ceny...ale aby som odpovedal na nadpis threadu, ja nemam wifi, ale sused ma 1Gb/s linku tahanu cez 11mb/s antenu :) (takze kolko ta antena da, tolko ma, xixi)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

johny128 píše:ale sused ma 1Gb/s linku tahanu cez 11mb/s antenu :) (takze kolko ta antena da, tolko ma, xixi)
Můžeš mi vysvětlit, jak může někdo tahat 1Gbit/s přes 11 Mbit/s linku ? :)

Jinak, já mám garantovanou 384 / 256 kbit /s za nějaké 2200 měsíčně (včetně příplatku 300/měs. za veřejnou IP adresu (kdyby mi jí aspoň proroutovali až ke mně, dobytci :x))...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

johny128 píše:
no podla mna v poho ceny...ale aby som odpovedal na nadpis threadu, ja nemam wifi, ale sused ma 1Gb/s linku tahanu cez 11mb/s antenu :) (takze kolko ta antena da, tolko ma, xixi)
Ccco to?? 1Gb/s :shock: ? Upřesni to.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

2TomV: myslel, že je připojenej 11mbps na 1gbps a v těch 11mbps je hrdlo, což napsal (takze kolko ta antena da, tolko ma, xixi)

2kmonda: co myslíš tím navyšováním? nesedí ti snad nějaký počty?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

karf píše:2kmonda: co myslíš tím navyšováním? nesedí ti snad nějaký počty?
Myslím to, že jsem si četl ty váše stránky. Před nějakým měsícem jste měli 1Mb/s a za chvilku 2Mb/s. Jako že jste dobří :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Sice trochu OT. V testovacím provozu se jelo přes CDMA na 600kbps +- a když se začalo platit a najelo se na ostrý provoz tak byl 1mbps. Při 60 lidech už se 2mbps vyplatili, tak jsme dostali dáreček k Vánocům. Teď je v plánu posílit síť o 5GHz páteřní spoje a pak asi 3mbps. :wink:
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

karf píše:Sice trochu OT. V testovacím provozu se jelo přes CDMA na 600kbps +- a když se začalo platit a najelo se na ostrý provoz tak byl 1mbps. Při 60 lidech už se 2mbps vyplatili, tak jsme dostali dáreček k Vánocům. Teď je v plánu posílit síť o 5GHz páteřní spoje a pak asi 3mbps. :wink:
Jákou máš průměrnou stahovací rychlost?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

u nás nejde nic jiného, než od společnosti PODA.CZ :x

mám připojení 500/250 kB (je to sice divné, ale ty čísla jsou fakt tak) a platím za to cca 1800,- vč DPH :o jsou to zloději 8)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Záleží na počasí, čase a tak. Když je o víkendu hezky, tak jsou všichni venku a mě na kompu běží nějaký download manager, tak si i na strop šáhnu :-) běžně kolem těch 150kB/s. Ve špičkách kolem 50kB/s. Fakt to hodně závidí na ostatních. Faktem je, že většina to má buď na hraní po síti nebo netu, icq, mail nebo aktuální info z netu takže rychlost je víc než dobrá. Jedinej problém je ve stabilitě přenosů. Neni moc peněž, takže se některá ap přetěžujou a při špičkách pak spíš je problém se protlouct ven. stahování pak ale jede taky v poho. prostě klasickej neduh 2,4ghz wifi. S 5GHz by mělo být výranzně líp 8)
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

bigbalu píše:u nás nejde nic jiného, než od společnosti PODA.CZ :x

mám připojení 500/250 kB (je to sice divné, ale ty čísla jsou fakt tak) a platím za to cca 1800,- vč DPH :o jsou to zloději 8)
Plně s tebou souhlasím :wink:
Já bych platil asi o 1000 víc. Pěkně na tom vydělávaj.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Kmonda píše:
bigbalu píše:u nás nejde nic jiného, než od společnosti PODA.CZ :x

Plně s tebou souhlasím :wink:
Já bych platil asi o 1000 víc. Pěkně na tom vydělávaj.
a nejhorší je to, že nemám na vybranou, prostě nic jiného tu nejde, jedině přes pevnou linku a to nechci. Takže si není z čeho vybrat a na tom oni vydělávají :x
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

bigbalu píše:a nejhorší je to, že nemám na vybranou, prostě nic jiného tu nejde, jedině přes pevnou linku a to nechci. Takže si není z čeho vybrat a na tom oni vydělávají :x
Přesně jak píšu víš! Uplně stejná situace! Ale jednou na ně musí dojit. Už se těším až budou> rypákem ryt beton, prasata :x . Bral bych aji To vysokorychlostní ADSL, než tohle! Tak co mám jinýho dělat? Kabelovka mi napsala že to tady není efektivní budovat, telecom zas že rozšiřování adsl je předmětem jednání a na eurotel sem nepsal!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“