DLL Cache

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DLL Cache

Příspěvek od majkl.lowec »

Otázka je jednoduchá - Můžu s klidným svědomím smazat celou(nyní obrovskou) složku DLL Cache aníž by se něco pokazilo??? - Mám za to, že ten program co by něco z toho potřeboval by si to tam znova vytvořil znova. Tedy pokud jdem dobře pochopil funkci této složky.[/b]
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: DLL Cache

Příspěvek od Shit »

majkl.lowec píše:Mám za to, že ten program co by něco z toho potřeboval by si to tam znova vytvořil znova. Tedy pokud jdem dobře pochopil funkci této složky.[/b]
:? Nemaž to, widle to můžou někdy potřebovat. (Třeba když něco omylem smázneš atd.) :wink:
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

Aha, tak to jo....NIC NEDELAM :)...takze se s tim mam smirit a lepe si to nastudovat.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

smazat to můžeš, ale musíš mít jistotu že nebudeš nic z toho potřebovat (mám pocit že v tom je rollback driverů) :wink: já jsem to už párkrát úspěšně promázl a no problemo.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

Jj, maznout se to da... na vlastni riziko. Zrusis si tim windows file protection coz je nekdy dost uzitecna vec. Je lepsi pouzit nastaveni max. velikosti:

Windows File Protection (WFP) protects operating system files from being replaced by third-party programs or being accidentally deleted. When a file that is protected by this process is deleted or overwritten, WFP automatically replaces the file with the original version.

The %SystemRoot%\System32\DllCache folder by default caches all files on Windows 2000 Professional installations as long as there is enough disk space available. All protected files are cached in all Windows 2000 Server products.You can manually adjust the WFP cache size limit by using the Sfc.exe command-line utility. Type sfc /? to display usage and syntax information for Sfc.exe.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

miho: jo máš pravdu, tohle se dá nastavit třeba pomocí programu XPLite
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“