DLL Cache
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- majkl.lowec
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DLL Cache
Otázka je jednoduchá - Můžu s klidným svědomím smazat celou(nyní obrovskou) složku DLL Cache aníž by se něco pokazilo??? - Mám za to, že ten program co by něco z toho potřeboval by si to tam znova vytvořil znova. Tedy pokud jdem dobře pochopil funkci této složky.[/b]
- Shit
- Odborník PCT
Re: DLL Cache
Nemaž to, widle to můžou někdy potřebovat. (Třeba když něco omylem smázneš atd.)majkl.lowec píše:Mám za to, že ten program co by něco z toho potřeboval by si to tam znova vytvořil znova. Tedy pokud jdem dobře pochopil funkci této složky.[/b]
- majkl.lowec
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
smazat to můžeš, ale musíš mít jistotu že nebudeš nic z toho potřebovat (mám pocit že v tom je rollback driverů) já jsem to už párkrát úspěšně promázl a no problemo.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, maznout se to da... na vlastni riziko. Zrusis si tim windows file protection coz je nekdy dost uzitecna vec. Je lepsi pouzit nastaveni max. velikosti:
Windows File Protection (WFP) protects operating system files from being replaced by third-party programs or being accidentally deleted. When a file that is protected by this process is deleted or overwritten, WFP automatically replaces the file with the original version.
The %SystemRoot%\System32\DllCache folder by default caches all files on Windows 2000 Professional installations as long as there is enough disk space available. All protected files are cached in all Windows 2000 Server products.You can manually adjust the WFP cache size limit by using the Sfc.exe command-line utility. Type sfc /? to display usage and syntax information for Sfc.exe.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- zombux
- Odborník PCT