Co si myslíte o Alu 500W s nálepkou EC?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Co si myslíte o Alu 500W s nálepkou EC?

Příspěvek od -HoNY- »

http://www.eurocase.cz/Czech/psu500w.htm
POrovnával jsem to s parametrama 350W Fortrona a je nastejno kromě 12V větve, prej 34A :roll: Materiál- měl by býz z hliníkovýho plechu a a modrej 12cm FAN. Ale nevím kdo to vyrábí- EC lepí na ostatní vyrobce svoje nálepky :lol:
Nedávno jsem měl v ruce 350W EC mady by "SUN PRO" a byl jsem spokojenej, při plné zátěži, téměř žádné zvlnění, tlustý dlouhý dráty, stabilizace 3,3V, 12cm fan+mřižka, akorát mě hodně s**lo že má 12V 10A- testoval jsem ho s P4 1,4@1,86GHz (Willamet) a v okamžiku když jel prime a CPU bylo na 100% tak jsem nemohlo použit CD protože se prostě neroztočila :)

U té 500W by mě zajmalo pokud ho někdo má jak je (ne)spokojen. výrobce...
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

To se ten zdrojnikomu nelíbí?
Mezi náma, v TSB ho mají za 1200Kč s daní. Ale pokud bych ho kupoval, tak ho koupím kdekoliv jinde třeba o 500Kč dráž... jak nenávidím TSB :twisted:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
OverKill
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OverKill »

Koukni se na tohle http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=30435

Jinak neni spatnej jenom mam radsi cerny... no vec nazoru
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Parametry toho zdroje sou vic nez dobry, taky bych chtel videt nejaky podrobnejsi info, treba i fotku jak vypada ve skutecnosti a zevnitr...
? Co to ma s tim spolecnyho, ne ze by nebyl peknej :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Dobrejch zdrojů se dá sehnat dost...ale musí se umět vybírat...já osobně bych zrovna ten EC nekupoval...za tu cenu je spousta stejně dobrejch nebo i lepších zdrojů...

Od jistý doby prostě EC zdrojům nevěřím...jejich uváděný hodnoty jsou nějaký podezřelý a každej kus je jinej...nikdy člověk neví co dostane. Můj favorit je LCpower 550W, jež i vlastním :) :-D
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

já mám ten EC 500W a zatím spokojenost, problémy s ním nejsou akorát sem čekal že bude tišší, pokud zatížím víc systém tak se zdroj prohřeje a přijde že je o něco hlučnější než když třeba jenom dělám něco ve wordu a tak :x mě stál 1050 v TSB i s daní
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Stoobi píše:já osobně bych zrovna ten EC nekupoval...za tu cenu je spousta stejně dobrejch nebo i lepších zdrojů...
Co si budem povídat... zdroje Made in Czech republik byly totální propádáky (200W/250W) všechny co otec opravoval měly totožnou vadu- rozstřelil se jim řídíco obvod a vedle něho se roztrhala na sračky tlumivka a kondík co byl vedle tak vymaloval celou krabici :lol: Mě se jednou stalo to samý- jednou večer zapínám zásuvku a v tom strašná jeba, málem jsem se posral :lol: , všude strašnej smrad tak jsem rychle vypl comp a v něm nic. Tak jsem se šel podívat co je s bráchovým (je ve stejné zásuvce), sundávám dekl a začal se vanout hustej dým...

O těch zdrojích nevím co si mám myslet, protože na ně EC lepí jen svoje nálepky, některý se povedou (sice neodpovídají specifikaci-300W EC= většinou 250W se slabou 12V větví)... některý jsou totální shity.
oupee
Začátečník
Začátečník

Mám

Příspěvek od oupee »

Sice by mohl bejt tišší ale jinak spokojenost.
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Popravde ho mam prave v pocitaci :oops: protoze uz me nebavilo, ze se obcas odmitala inicializovat cdromka (proste pri startu dostala prilis malo stavy a tak porad jen blikala) na 360W Chiefteku s 17A na 12V vetvi.

Zatim zadny problem. Jeden zdroj mi uz umrel (400W TopTech) tak snad se to nebude opakovat.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tendle zdroj sem mel doma presne jeden den.....je hlucnejsi nez fortron 350W s 80mm fanem, a nesel mi do case....ma jinde dirky na sroubky

prijemny je ze v tom vetraku dou modry LEDky....ale nesviti, nekdo jim odstrih kabely, staci priletovat zpatky a sviti a jde rozebrat bez sundani plomby
Marcelino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Marcelino »

srna píše:...a jde rozebrat bez sundani plomby
jo tak to je najvacsi for :lol: 8-) on ten zdroj je zlozeny z 2 kusov hrubeho cca 1,5mm Al plechu v tvare "u" a plomba je len cez to jedno "u"-cko :razz: - fakt super montaz hehe ...
dost som sa cudoval ake su vnutri male chladice, ale mozno pouzili ako chladic ten nenormalne hruby hlinik, z ktoreho je samotna skrinka zdroja ... alebo proste postaci to ofukovanie 120fan
Asus K8V-XE; Sempron64 2800+@2GHz; pasiv Tt SilentTower, 2x512MB DDR400; MSI X1950Pro Pasiv; WD SE16 250GB SATAII stiseny v Scythe SQD-1000; Teac DV516D; Teac W552; DVDRW Samsung183A Sata, SeasonicS12 380W, Noctua NF-S12@5V, Eizo L568;...
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ty chladice sou z nejakyho zelenyho hliniku (asi elox) ale pripadaj mi smesne maly na to ze to ma mit 500W....ale s tou plombou je to HC...a ty odstipany LEDky taky....staci priletovat a modry podsviceni kejsu je na svete :razz:
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

dal jsem ho do PC a po 3 hodinách to kleklo tak mě ho vyměnily za jiný a na lance mě to opět kleklo tak jsem koupil Fortrona a je klid. Ten EC se strašně hřál a vůbec si nepřidal na ventilátoru aby se víc chladil. teď tam je Fortron 400-60PFN 400W a vše OK
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

já ho mam od vanoc a zatim drží bez problému (musím zaklepat) akorat ten větrak vymenim za glacial 120mm 19dB :-D
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

já to měl někde v září když to EC vydal jako novinku kamarád má obchod a dostává od nich vždy novinky na otestování.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

mnoo to u mě o sobě větrák dává vědět víc než bych chtěl, ale koupim novej větron Glacialtech za 130 korun (120mm, 19dB a výbornej airflow 60m3/hodina, jen pro srovnání všude chválenej Papst super silent má 70m3/hodinu) a bude klid 8-)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

je možné že ten ventilátor to tam víc profoukne mě se ten zdroj skoro usmažil
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

este takovej malej detail na kterej sem si ted vzpomnel....vazi ani ne polovinu toho co vazi fortron 350W. tendle zdroj je strasne prazdnej a 500W bych mu moc neveril...
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

podle mě je to lákadlo na lidi kteří vidí 500w a super cenu
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Timok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timok »

OverKill píše:Koukni se na tohle http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=30435

Jinak neni spatnej jenom mam radsi cerny... no vec nazoru
Tenhle jsem si chtěl koupit a ještě chci ten je fakt hustej hned bych ho bral
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“