Cau lidi,
podarilo se mi pri zmene firmwaru odpalit vypalovacku, pri instalaci noveho firmware najednou vypadla elektrika a system ji jiz nenasel?Ani se nijak neozyva(nesviti, nevysouva se). Nemate nejakou radu krome vziti kladiva... Diky moc Typ: CD-RW LG 4521
Problém s CD/RW LG GCC-4521B - ukončeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- petrdobromysl
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- petrdobromysl
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Snakeeyes
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s CD/RW LG GCC-4521B - ukončeno
Skús môj postup. Síce bol na LITEON832ku, pri upgradovaní firmwaru tiež výpadok prúdu a smrť. Nedetekoval bios, nenaštartoval PC. Tak som NAJPRV NAŠTARTOVAL PC, potom som ju pripojil až dátovým káblom. Našiel som programík na nete (bolo to k LiteON, neviem, či má niečo také aj LG pohľadáj, čo zapísuje do napalovačky natvrdo, bez jej odozvy, spustíl UPGRADE firmwaru, a po reštarte nabehla a funguje spoľahlivo až doterazpetrdobromysl píše:Cau lidi,
podarilo se mi pri zmene firmwaru odpalit vypalovacku, pri instalaci noveho firmware najednou vypadla elektrika a system ji jiz nenasel?Ani se nijak neozyva(nesviti, nevysouva se). Nemate nejakou radu krome vziti kladiva... Diky moc Typ: CD-RW LG 4521
Takže treba na LG nájsť podobný softík ako mal LITEON, čo nepotrebuje detekovať napalku. Ja som jej oživenie spravil z dosu.
IBM T61 - T7200, 4096 MB, ATI X1400, 320GB, 15,4" 1680x1050