Emea Telecom? Co vy nato?
Moderátor: Don
- Gyx
- Začátečník

Emea Telecom? Co vy nato?
1)Co vy na připojení ADSL 512/128, agregace 1:50, 3GB dat od EMEA TELECOM? zajíme zkušenosti, spolehlivost a reálná rychlost.
2)Co znamená pevná IP adresa?
Dík
2)Co znamená pevná IP adresa?
Dík
- Gyx
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
ADSL mas jedno jak druhy, vsechno to jede pres ty zluty kur...Gyx píše:Tak poraď něco lepšího za 800,- s DPH. WiFi u nás není a kabel už vůbec ne.
Rozdil je par korun a neni moc podle ceho se rozhodovat.
Ale je to furt lepsi nez nic.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- kuavik
- Mírně pokročilý

presne tak, ja mam 256/64 a jsem spokojenej, protoze mam inet jen na prohlizeni webu a aktualizace, samozrejme pokud chces hodne a rychle stahovat, tak za tyhle penize u ADSL neuspejesJiri Drak píše:ADSL mas jedno jak druhy, vsechno to jede pres ty zluty kur...Gyx píše:Tak poraď něco lepšího za 800,- s DPH. WiFi u nás není a kabel už vůbec ne.
Rozdil je par korun a neni moc podle ceho se rozhodovat.
Ale je to furt lepsi nez nic.
- Gyx
- Začátečník

- pipa
- Začátečník

-
1) Mam, jsem spokojeny, myslim ze je to nejlevnejsi nabidka na trhu. Rychlost se mi toci okolo 430kb/s.Na stazeni MP3 a nejakeho filmu ten limit na mesic staci.Kdyz prekrocis, tak doplacis 55 Kc bez DPH za kazdy dalsi GB.Myslim ze firma je to celkem solidni,o tom taky neco vypovida fakt,ze vypovedni lhuta smlouvy je 1 mesic, a ne jak u nekterych expertu 1 rok.
2) Pevna IP znamena ze mas porad stejnou IP adresu.
V opacnem pripade se ti po urcite dobe meni.Ja mam to jejich pripojeni pres 2 mesice a zatim se mi zmenila dvakrat, zhruba po mesici.
2) Pevna IP znamena ze mas porad stejnou IP adresu.
V opacnem pripade se ti po urcite dobe meni.Ja mam to jejich pripojeni pres 2 mesice a zatim se mi zmenila dvakrat, zhruba po mesici.
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.
- Gyx
- Začátečník

- Elektron
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tu Emeu mam a jsem si nad miru spokojen........ Rychlost se pohybuje mezi 420 - 480 kbps, pingy taky ujdou, za ty prachy super.........
Maji jen trochu horsi podporu, potreboval jsem se jich na neco zeptat, tak na email neodpovidali no a kdyz jsem jim volal na infolinku tak tam byla nejaka baba, ktera byla totalne mimo
.
K pripojeni je navic moznost za levno koupit modem (ja jsem si ho kupoval zvlast.....)
Jirin
Maji jen trochu horsi podporu, potreboval jsem se jich na neco zeptat, tak na email neodpovidali no a kdyz jsem jim volal na infolinku tak tam byla nejaka baba, ktera byla totalne mimo
K pripojeni je navic moznost za levno koupit modem (ja jsem si ho kupoval zvlast.....)
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider