Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem mého Hansol 730ED....
Monitor ve windows po stranách pulsuje, mění se světlost hlavně když mám otevřené bílé pozadí nebo světlé, hodně je to vidět v I prohlížeči. Zkoušel sem monitor u bráchy na jiném compu ale chyba tam nebyla. Mám zdroj 300w, 2x dvd rom, hdd 80Gb, graf. MSI 4200 Ti, 3x fan 80x80, P4 2000, nic není taktnuté. Zkusil jsem i monitor na jiné sestavě a blikání tam nebylo, jiný monitor na mé sestavě taky nezlobil konkrétně Hansol 710P, jiný jsem nezkoušel. Monitor je připojen do sítě samostatně! Zkoušel sem monitor zapojit i přes UPSku ale chyba byla stálá:-(
Rozlišení 1024x768, 85hz
Prosím poradtě...stále je vzáruce ale když jsem ho reklamoval chyba se neobjevila...
pulsování monitoru 730ED
Moderátor: maXXmilian
- Joker
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

To je naprosto normální jev.
Říká se tomu pumpování obrazu.
BTW už se to tu párkrát řešilo. Někomu to dělá více, někomu méně.
Záleží jen na servisu, jestli to uzná jako vadu(pokud to monitor dělá extrémě)
Od tohodle monitoru rozhodně nečekej zázraky.
Říká se tomu pumpování obrazu.
BTW už se to tu párkrát řešilo. Někomu to dělá více, někomu méně.
Záleží jen na servisu, jestli to uzná jako vadu(pokud to monitor dělá extrémě)
Od tohodle monitoru rozhodně nečekej zázraky.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joker
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ma urcite 85 Hz????? neni treba tech 85 jen nastavenych a v realu je to 60?Joker píše:Právě, že pumpuje i v I prohl., nejviditelnější je to v pravém horním rohu a protilehlém... Proč mi ten monitor nepumpuje na jiném PC, jinak bych Vás tím nezatěžoval?:-) Měřili sme i zásuvky a zkoušeli vše možné, kolísání napětí tu není nijak extrémní.