Potreboval bych poradit.Odstranil jsem z cipu graf.karty celej pasiv a chladic, ale nemuzu nejak se zbavit ty "samolepky" kterou byl pripevenenej pasiv.nevite nekdo nahodou jakym zbusobem to lze efektivne a bezpecne odstranit,napr.nejaky pripravek atd.
diky za radu
Odstraneni pasty z GPU
Moderátor: morke
- mates000
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Líh budiš, ale byl bych s tim opatrnej. Radši trošku trpělivosti a pomalu to sežmoulat papírovým kapesníčkem.
Jinak na mojí grafice nebyl chladič přilepenej, byl na ty pérkový spony nebo co to je, a ani ta "tepelně vodivá" žvejka nešla sundat. Ani trpělivost nepomohla... musel jsem tam trochu toho humusu nechat
Jinak na mojí grafice nebyl chladič přilepenej, byl na ty pérkový spony nebo co to je, a ani ta "tepelně vodivá" žvejka nešla sundat. Ani trpělivost nepomohla... musel jsem tam trochu toho humusu nechat
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Jafido
- Středně pokročilý

- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...jj, toluen rulezzz! ikdyz lihem taky nic nezkazisJafido píše:Ja na to pouzivam toluen, lihem to dolu moc dobre nejde.
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g