Zajímalo by mě co všechno potřebuju k propojení dvou PC pomocí WIFI.Přídadne mi vyberte komponenty z nabídky této firmy: http://www.axes.cz/frame_pckomponenty.html Jětě bych rád vědel jestlii mi pojede propojení: vysílač poskytovatele internetu - muj PC (pres WIFI) - brachovo PC (přes LAN) - bratrancovo PC(přes WIFI)
PC: CPU Intel i9 9900k, MB MSI Z390 Tomahawk, RAM Crucial
Ballistix Red 32GB , GPU GeForce GTX 1070, HDD Samsung 970 EVO PLUS, zdroj SEASONIC 850W NTB: Asus K73S CPU Tel: Samsung Galaxy S10+
propojení 2 PC s wifi síťovkama:
je to prosté, stačí u obou nastavit režim Ad-Hoc, nastavit stejný název sítě a heslo a pak už se jen spojit - vyhledat si bezdrátové sítě v dosahu a ona bude mezi nimi (+ správná konfigurace TCP/IP ve Windows)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
moje vlastní zkušenost s wifi síťovkama od ASUSu je - nepoužívat jejich ovládací utility, použít jen ovladače z CD, a spolehnout se na to co je integrováno ve windows, narozdíl od tý prasárny od ASUSu to funguje bezchybně
Ja mam sitarny od Gigabytu a nemuzu si stezovat. V notalu mam nejakou smejdskou wifi a to je katastrofa. A mam apcko edima 6114 a proste nadhera. Antena udelana na kolene. BTW Pri stavbe anteny sem se radil s poskytovatelem netu takze se nikdo nerusime, nadhera