da sa dvd ntsc prerobit na pal

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
jaro
Nováček
Nováček

da sa dvd ntsc prerobit na pal

Příspěvek od jaro »

na dvd mozem prehravat len 2 pasmo ,existuje daki soft ntsc na pal system ,
Jarda32
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarda32 »

Pokud máš stolní DVD, který umí jenom region 2, tak zkus třeba DVD shrink. Umí vytvořit tzv, region-free DVD. Podle mě je to lepší řešení, než převádět NTSC na PAL (každá norma má jiné snímkování)-TV s tím problémy mít nebude, obraz ale nebude 100%, jako u PALu.
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

Softů na změnu NTSC na PAL je několik, ale asi nejlepší je Canopus ProCoder 2 , který nejen přepočítá snímkovou frekvenci, ale upraví i "řádkování" a to celé v profi kvalitě !Obrázek
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adres »

Mam podobny problem z kamery nahrane video ve formatu NTSC a strihovy program studio 9 od pinnacle mi to nebere!Nevi te co s tim!
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adres »

Modena píše:Softů na změnu NTSC na PAL je několik, ale asi nejlepší je Canopus ProCoder 2 , který nejen přepočítá snímkovou frekvenci, ale upraví i "řádkování" a to celé v profi kvalitě !Obrázek

Program jsem nasel pouze placenej!Neexistuje neco podobneho zdarma.
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

adres napsal :
Program jsem nasel pouze placenej!Neexistuje neco podobneho zdarma.
Mrkni na tohle, je to ale o dost krkolomnější a výsledek asi není zaručen . . . Musíš si uvědomit, že NTSC i PAL jsou sice oba o barevných pohybujících se obrázcích, ale převod z jednoho na druhý je dost náročný a programové jádro, které funguje jednoduše a se špičkovým výsledkem si každý výrobce nechá pořádně zaplatit ! Barevné profily, snímková frekvence - prostě všechno je jinak - takže OHNE SRANDA !

http://www.cdr.cz/a/5003

Nebo použij "mozek" a Google :

http://www.google.com/search?hl=cs&q=p% ... lr=lang_cs
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“