Ako instalujete chladic na P4 sock. LGA 775?
Moderátor: morke
- tino
- Začátečník

-
Ako instalujete chladic na P4 sock. LGA 775?
zdravim, ake mate skusenosti s instalovanim chladica na novy P4? Ja mam vzdy bolave prsty a doska je aj trochu prehnuta. Ale zatial to stale fungovalo. Neviem instalujem to na doske mimo case, zatlacim naprotivne uchyty. Ale raz som to potreboval odobrat a pol hodiny som sa s tym trapil.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s775 je s nasadzovanich chladica naozaj dost neprakticky......
Da sa vsak na to zviknut....., to ze je prehnuta doska je celkom normalne...... ( aj ja som sa v minulosti cudoval..... )
Pri nasadzovani chladica musia jednotlive zapadky zacvaknut...., pri skladani chladica staci ked ho poototocit zapadky a vytiahnut .... ( alebo ako vlastne sa to da presnejsie opisat.....
).....
Odpor ktory niekedy kladu zapadky je naozaj dost vysoky...., je to pre mna najmenej oblubeny socket.....
Da sa vsak na to zviknut....., to ze je prehnuta doska je celkom normalne...... ( aj ja som sa v minulosti cudoval..... )
Pri nasadzovani chladica musia jednotlive zapadky zacvaknut...., pri skladani chladica staci ked ho poototocit zapadky a vytiahnut .... ( alebo ako vlastne sa to da presnejsie opisat.....
Odpor ktory niekedy kladu zapadky je naozaj dost vysoky...., je to pre mna najmenej oblubeny socket.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- tino
- Začátečník

-
socket
ano presne, najhorsie nasadzovanie chladica ake som videl. A neviem si predstavit co by to urobilo s dokou ktora je namontovana v case, keby som na nu tak tlacil. Uz vecsiu blbost nemohli vymysliet, co sa im nepacilo na povodnom usadeni chladica ? Bolo super.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Uz som to mal moznost otestovat..... a s trochuo cviku je to bez vacsich problemov mozne aj pri instalovanej doske v case..... ( tie prve pokusi vsak boli o trochu horsie
......, raz som radcej cele PC rozobral a CPU vytiahol tak.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163